Mitä sinulle sanoisin?

maanantai 16. maaliskuuta 2020


Maailma on myllerryksessä.

Kukapa olisi vielä muutama viikko sitten arvannut missä tilanteessa tänään olemme. Suomi sulkeutuu. Ihmiset ovat sisimmässään hädissään ja huolissaan tulevaisuudesta. Pysynkö terveenä? Entä lähimmäiseni? Miten tulemme toimeen kun kaikki se jonka varaan laskimme on romahtamassa?

Uskovaisena ihmisenä koen velvollisuudekseni sanoa teille rohkaisun, uskon ja toivon sanoja.

Mitä sanoisin?

Ensinnäkin haluan sanoa että Jumalalla on kaikki kontrollissa. Hän on elävä Jumala, jolla on kaikki valta ja voima. Hän on nähnyt tämänkin tilanteen jo edeltäkäsin. Ja tietää mihin kaikki tulee johtamaan. Jumala haluaa että me kriiseissä juoksemme hänen siipiensä suojiin. Hän lupaa pitää meistä huolen, kun kuljemme johdatuksessa ja rukoillen. Ehkä Hän ei muulla keinoin saa huomiotamme.Maailma myrskyää, mutta siitä huolimatta meillä voi olla rauha sisimmässä. Itse yhä useammin laitan TV:n ja somen kiinni ja tartun raamattuun, josta ammennan toivoa, lohtua ja ihania lupauksia

kuten Psalmi 91:

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: »Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.»
Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta ja pahan sanan vallasta. Hän levittää siipensä yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla. Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi. Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka riehuu keskellä päivää. Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenentuhatta, sinä säästyt.
Saat omin silmin nähdä, miten kosto kohtaa jumalattomia. Sinun turvanasi on Herra, sinun kotisi on Korkeimman suojassa. Onnettomuus ei sinuun iske, mikään vitsaus ei uhkaa sinun majaasi. Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen. Sinä poljet jalkoihisi leijonan ja kyyn, tallaat maahan jalopeuran ja lohikäärmeen.

Mitä sinulle sanoisin?

Haluan sanoa sinulle Johanneksen 3. kirjeen luvun 2 sanoin:

”Rakkaani, minä toivotan sinulle, että kaikessa menestyt 
ja pysyt terveenä, niin kuin sielusikin menestyy.” 


T. Marita
2 kommenttia:

 1. Kiitos sanoistasi ihana "crace kelly"
  Siunausta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grace Kelly, minun supersuosikkini! Kiitos päivän piristyksestä :)

   Poista