Ahdistaako?

sunnuntai 17. marraskuuta 2019Ahdistus voi tuntua ennakoimattomalta. Yhtenä hetkenä kaikki on hyvin. Seuraavana hetkenä tunteiden ja mielen kaaoksen aalto on vähällä hukuttaa sinut. Hengittelet syvään. Suljet silmäsi. Pyrit luonnostaan tekemään fyysisesti rauhoittavia asioita, joita sinua on myös opetettu tekemään kun ahdistus iskee. Kuten mene metsään kävelemään.
Kyllä ne helpottavatkin. Mutta välttämättä eivät kuin hetkellisesti. Tiedätkös, on olemassa hengellisiä totuuksia, jotka auttavat meitä muuttamaan fokustamme. Mielemme täytyy löytää lepo. Raamattu auttaa meitä kalibroimaan mielemme uudelleen ja rauhoittamaan sydämemme. 

Ensiksi meidän on varustettava itsemme Sanalla, kun olemme oikeassa mielentilassa, jotta ahdistuksen aallon tullessa olemme valmiina taisteluun. Opettele ulkoa Raamatunpaikkoja, joita voit käyttää aseina. Nuo jakeet muistuttavat meitä siitä, mikä on totta Jumalasta, ja kiinnittävät katseemme pois siitä mikä on viemässä meitä pimeisiin paikkoihin.


Jesaja 12:2 sanoo että me voimme luottaa Jumalaan: "Jumala on minun pelastukseni; minä olen turvassa enkä pelkää, sillä Herra on minun väkevyyteni ja ylistysvirteni. Hän tuli minulle pelastukseksi"

Kun täytämme mielemme tämän kaltaisilla totuuksilla, annamme Jumalalle LUVAN ottaa taakan pois rasittuneelta sydämeltämme ja antaa meille levon. Meidän ei tarvitse yrittää mitään erityistä meditaatiota, joogaa, mindfulnessia, vaan keskittyä Sanan totuuksiin.

Katso tämä video, se kertoo vapautumisesta ahdistuksista lepoon. Aivan huikeita (ja komeita) ovat nämä australialaisveljekset for KING & COUNTRY  (Joel ja Luke Smallbone ) kappaleessa "Amen".

Tässä postauksessa lainauksia Jessica Penickiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti