Ihmeitä

perjantai 6. syyskuuta 2019

Tämän viikon päätteeksi voin todeta - lopenuupunut mutta onnellinen!

Haluatteko kuulla? Vein kaksi autoa (tosin eri päivinä) huoltoon. Jollain konstilla sain sumplittua itseni työpaikalle (siis ilman autoa) ja takaisin huoltamolle, joka tosiaankaan ei sijaitse työpaikan kulmilla. Eilenkin oli menoa ja keskiviikkona kävin tapaamassa Mahaa, joka lepäsi leikkauksen jälkeen toipilaana sängyn pohjalla, ja nyt tulee se ihme:

Mahan pojat ovat saaneet oleskeluluvat Suomeen rajoittamattomalla työnteko-oikeudella!

Tämä on ollut mieletön tapahtumien jatkumo, jolle ei näytä tulevan loppua. En voi muuta kuin nöyränä kiittää Jumalaa. Sossukin totesi, että tämä on todellinen ihme - no niinpä! Seuraavaksi on vuorossa saada Maha ja pojat fyysisesti yhteen kahdeksan vuoden ikävän ja surun jälkeen.

"Maha-stooria" pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Toinen asia, josta olen ällistynyt, on uudet Suite iglumme Levillä. Mun mielikuvitus ei riittänyt kuvittelemaan miten hienoja niistä voisi tulla. Luottosuunnittelijamme Mirsa Kaartinen omaa jotkin yliluonnolliset kyvyt, täytyy todeta :)


En malta olla laittamatta pari sneek peekiä by Aleksi Kylmälahti, jotta saisitte edes pikkasen käsityksen. Kotisivuilta löytyy kohta lisää kuvamateriaalia....2 kommenttia: