Oopperaa ja Hotelli Clarion Helsinki

maanantai 1. tammikuuta 2018


Miten jännittävää kun vuosi vaihtuu! Uusi vuosi on kuin avoin tyhjä kirja, jonka lehdet alkavat täyttyä moninaisista asioista, mukavista ja vähemmän mukavista, arjesta ja juhlasta, muutoksista ja arjen tasaisuudesta. Eniten pidän siitä, että koskaan et aamulla tiedä mitä mikin päivä tuo tullessaan - yllätyksiä ja kiitoksen aiheita. Ja voihan siitäkin kiittää jos ei tapahdu mitään :) Kuin myöskään ei kannata elää pelon ja huolen vallassa miettien mitä ikävää tänään tapahtuu. Olen huomannut että synkimmässäkin kriisissä saattaa pilkahtaa valo ja toivon kipinä, jonka avulla taas jaksaa. Ja miksi surra jotakin jota ei välttämättä tapahdu lainkaan tai no, suree sitten kun sen aika on.

Eilen juhlistimme alkavaa vuotta  ja 23 v. hääpäiväämme käymällä ensin sushilla ravintola Harussa ja sen jälkeen Suomen Kansallisoopperassa (La Traviata). Kylläinen olo, hämäryys ja kaunis musiikki teki tehtävänsä ja täytyy tunnustaa, että meinasin nukahtaa ensimmäisen näytöksen aikana. Siinä oli kylläkin hyvä levätä puolison olkapäätä vasten miettien miten hyvän miehen olen saanut. Miehen joka jaksaa innostua samoista asioista kuten esim oopperasta. Joka tuntemaani miestä ei nimittäin saisi houkuteltua kyseiseen tapahtumaan : )

Illan kruunasi yöpyminen Clarion Helsinki hotellissa, jonka 16 kerroksen Sky Roomista oli huikea näköala alas kaupunkiin ja voitte vain kuvitella miten hienot ilotulitukset sieltä näkyi!Clarion hotellin erikoisuus on katolla sijaitseva uima-allas, joka on täysin ulkoilmassa. Yöllä pimeässä allas on valaistuksessaan parhaimmillaan.  Clarion oli hieno hotelli, jonka modernista tyylistä pidin ja myös siitä että tähän norjalaisen hotelliketjun hotelliin oli tuotu paljon suomalaisia elementtejä.

Standard huoneemme oli aika pieni ja näkymät valitettavasti kadun suuntaan, mutta monipuolinen aamiainen kruunasi hotelliyökokemuksemme.

Hyvää alkavaa vuotta kaikki ihanat lukijani!

t. Marita

8 kommenttia:

 1. Ensivisiitillä blogissasi...kivalta näyttää! Hyvää Uutta Vuotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä uusi vuosi alkoi mukavasti kun sain kommentin ensivisiitillä olevalta bloggaajalta! Toivottavasti poikkeat toistekin :) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 2. Oih, kuulostaa juuri loistavalta tavalta viettää vuodenvaihdetta! Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ajauduin tänne Villa Valkoon jättämäsi kommentin kautta ja heti silmäni löysivät jotakin tuttua. Kävin Clarionin baarissa tyttäreni kanssa marraskuussa. Onpa kiva lukea kokemuksesi hotellista. Aamiainen on aina tärkeä hotellissa. yleensä me yövymme Tornissa, joka on viihtyisä meidän makuumme keskellä kaupunkia. Täytyypä perehtyä paremmin blogiisi. Hyvää vuoden alkua! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun uusia löytää tiensä blogiini! Se virkistää minuakin ja antaa lisäintoa postailuun! Torni taitaa olla enemmän myös meidän tyyliä, mutta Clarion oli juuri sopiva ilotulitusten katseluun. Hyvää vuoden alkua myös sinulle :)

   Poista
 4. Clarion vaikuttaa todella upealta hotellilta, siellä pitää itsekkin käydä ehdottomasti tämän vuoden puolella! Voi, ilotulitus on varmasti ollut todella hieno katsella juuri Clarionista! :)

  VastaaPoista
 5. Hei Miia! Kyllä kannattaa käydä Clarionissa, mutta varmistakaa että ikkunat ovat joko merelle tai kaupunkiin päin ja tarpeeksi korkealla :)

  VastaaPoista