Janita ja David Popa igluilla kauden päätteeksi

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Sain juuri upeita kuvia, joita amerikkalaistaiteilija David Popa otti vaimostaan Janitasta Levin igluilla. Tutustuin Davidin taiteeseen paremmin hänen taidenäyttelyssään Gumbostrandin Konst and Formissa, josta tein postauksenkin, joka löytyy täältä. Näissäkin tauluissa on Janita kohteena :) David on todella lahjakas nuorimies, joka löysi ihastuttavan vaimonsa Suomesta ja kohta heille on tulossa perheenlisäystäkin. Pakko mainita, että Janitan äiti on yksi mun bestiksistä, nykyisin myös naapuri täällä Sipoossa :)

Levin iglut ja Ravintola Aurora Sky sulkivat ovensa tältä kaudelta huhtikuun lopussa. Kaudesta jäi hyvä fiilis, paljon tehtiin ja opittiin. Kesän aikana ehostetaan paikkoja ja valmistaudutaan uuteen kauteen, joka alkaa syys-lokakuussa. Me haluamme panostaa laatuun ja elämyksellisyyteen. Tarjota asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja luulen että siinä olemme onnistuneet. Tämä on pienen perheen yritys ja haluamme että kodikkuus ja lämpö välittyvät asiakkallemme, jotka ovat kaikista arvokkaimpia!


Levillä kuulemma on vieläkin mitä parhaimmat kelit lasketella - aurinkoista ja ihanaa!
Täällä jo toivoisi pikkasen lämpiävän ainakin huomiseksi kun on vappukin. Raekuurot niskaan eivät kauheasti mieltä lämmitä...;)

mutta siitä huolimatta - 

Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti