Ohi on!

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Haikein mutta onnellisin mielin totean: yksi ajanjakso elämästäni on ohitse, kolmen kuukauden vuorotteluvapaa Levillä. Tai on minulla vielä viikko aikaa siirtyä kotimaisemiin ja orientoitua "normaali" arkeen. Tämä on ollut varmasti yksi mielenkiintoisimmista talvista elämässäni. Saapuessani marraskuun viimeisenä päivänä en todellakaan tiennyt mikä minua odotti. Ravintola Aurora Sky avattiin seuraavana aamuna ja paikassa oli täysi kaaos. Emme tunteneet toisiamme, kassa- ym. varausjärjestelmät olivat täysin outoja, astianpesukone ei toiminut, oli järjettömän kylmä, seuraavana aamuna tulossa n. 40 henkeä aamiaiselle - MUTTA, me selvisimme! 

Tänä päivänä meillä on laadukas a´la Carte ravintola, joka on saanut runsaasti kehuja. Siitä kiitos ammattimaiselle henkilökunnallemme! Suuri osa asiakkaista on igluvieraita, joiden joukossa on ollut jopa kuninkaallisia, julkkiksia, hääpareja, mutta myös ihan tavallisia suomalaisia. Rikkaus on ollut saada olla tekemisissä monenlaisten ihmisten kanssa.

 Ohessa vielä viimeisimmät kuvani igluilta, mutta lupaan: no more! 
On aika keskittyä uusiin asioihin...'

Terveisin,

Marita, 

joka huomenna ajelee talvesta kevääseen!2 kommenttia:

 1. No minä en kyllä ainakaan kyllästy katselemaan iglujen kuvia, koska ne nyt vaan on niin kertakaikkisen taianomaisen kauniita.

  Kolmen kuukauden vuorotteluvapaa ja irtiotto normiarjesta on varmasti ollut ikimuistoinen kokemus. Ja hetken voi kestää ennenkuin sitä taas sopeutuu, mutta kyllä se oma kotikin kumminkin on niin <3.

  Turvallista kotimatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin arvasinkin että saisin sinulta kivan kommentin kuten aina ja mukavaltahan se tuntuu :) Kiitos! Totta, ero perheestä oli se nurja puoli ja koti on aina koti. Vie hetkensä kun saa tavarat paikoilleen ja asettuu normaalirytmiin. Mutta se kaikki tuntuu nyt kivalta. Huomenna ylös aikaisin ja autonrattiin!

   Poista