Torni hotellissa ja The Grand Finale

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Terveiset Mansesta - 

on se Tampere vaan niin kiva paikka!

Varasimme jo alkuvuodesta siskojen kanssa huoneet Hotelli Tornista ja kuinka ollakaan, saimme  ympäripuhuttua äitimme mukaan tyttöjen matkalle :)

Tätä reissua olimme suunnitelleet siis pitkään ja tarkoituksena oli käydä vähän shoppailemassa (halusin käydä Keittiöelämää liikkeessä ostamassa pastaa tulevia pastakutsuja varten, siitä juttua myöhemmin), syömässä ja ennenkaikkea olla yhdessä pitkästä aikaa ja jutella.
 Ja sitä juttuahan riitti :)


Hotelli Torni oli aikamoinen elämys - sisustustyyli ns. industriaalia - betoniseinää ja kattoa, voimakkaita värejä, paljon mustaa ja erikoisia lamppuja. Ihmetystä herätti pienet ikkunat, joista oli se paras koko hotellissa - näkymä.KattoTampere on jo lapsuuden ajoista tuttu paikka, jossa vanhempiemme kanssa kävimme joka syksy ostamassa kouluvaatteet ja - laukut. Huipennus oli kun pääsimme ostosten jälkeen syömään wienerleikkeet ja ranskalaiset!


Hämeenkatua


KaupunginteatteriVaalitohinaa


Illallispuolen olimme jättäneet Anita-siskon huoleksi ja hänellä olikin varsinainen yllätys: 

Yllätysmenu 


Tarkoittaa, että meitä odotti 16 ruokalajin illallinen juomineen - oikeesti :)Eräs alkupala
Sanotaanko näin, että meille taisi tulla uskonpuute jossain kymmenennen ruokalajin ja viiden tunnin jälkeen, mahdammeko selvitä tästä urakasta, mutta kyllä me sen teimme :)

Varsinkin kun lopussa odotti The Grand Finale:


Siis ihan mieletön illallinen!

Mitkä maut ja koostumukset ja kerrankin oli aikaa rupatella pitkän kaavan mukaanKylläpä uni maistui kaiken tämän kulinaarisen nautinnon jälkeen.

Nyt olen taas kotona ja koitan palautella mieliin niitä ihania makuelämyksiä kuten:

Parsaa ja Ahlmanin piimää
Merirapua ja fenkolia
Tolvilan kartanon karitsankieltä, -maksaa ja -sydäntä
Pohjanmeren turskaa ja merilevää
Villisikaa, katajanmarjaa ja lehtikaalia
Päivän juustoja
Porkkanaa, tervaa ja savua

ynnä muuta

ja sitten sitä the Grand Finalea..

Hyvää vaalivalvojaisiltaa!
3 kommenttia:

 1. 16 ruokalajia, no huhhuh :). Mutta annoskoko varmaan oli kuitenkin maltillinen, joten voisin kuvitella että oli tosiaan huisi kokemus. Vaikkei wieninleikkeissäkään mitään vikaa :D. (Saako niitä muuten enää mistään?).

  Tornihotelliin mies on hinkunut jo pidemmän aikaa, mutta mun korkean paikan kammo yhdstettynä noihin mun mielestä vähän psykedeelisiin kuvioihin ei taitais oikein taata rauhallisia yöunia, joten vielä olen saanut väisteltyä. Muuten Tampere on paitsi kaupunki, jossa olen käynyt syntymässä, myös muuten niin kiva ja kotoisa paikka.

  Iloista alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittehan ottaa huoneen eka kerroksesta, heh :) Wienerschnitzelit ovat maailman parhaita Itävallassa ja vau minkä kokoisia. Kivaa viikkoa sullekin!

   Poista
 2. Ai mitkä maisemat! Tarttiskin käydä testaamassa tämä hotelli.

  VastaaPoista