Matkasuunnitelmia

lauantai 9. elokuuta 2014

Rentouduinkin oikein kunnolla rippijuhlien jälkeen eli vietin miltei viikon leväten kesäflunssan kourissa. Onneksi se alkaa mennä jo ohi, mutta on jättänyt jälkeensä uuvahtaneen ja heikon olon, joka näkyy siinä, että ei jaksa/viitsi tehdä oikein mitään.

Tänään perhe lähti jalkapallostadionille seuraamaan HJK-FCBarcelona- ottelua. Sen verran olen jaksanut, että tein kaksi pizzaa iltapalaksi, jotka kohta laitan uuniin.

Tässä vaiheessa vuotta täytyy jo vakavasti suunnitella tulevaa 20-vuotishääpäiväämme, joka on vuoden viimeisenä päivänä eli uudenvuodenaattona. Olemme miettineet päämme puhki eri vaihtoehtoja, mutta mikään kohde ei ole erityisesti houkutellut. Joten asia ratkesi harvinaisen yksinkertaisesti - lähdemme ylläriylläri Levin igluille! Kaksi igluyötä, mikäs sen romanttisempaa ;)Toinen matkasuunnitelma on Lontoon matka pojan kanssa syyslomalla. Olen luvannut hänelle, että teemme äiti-poika matkan, kun hän on 15 vuotta. Tyttären kanssa olen ollut Kap Verdellä jo pariinkiin otteeseen. Lontoo oli pojan oma toivomus. Nyt olen koittanut etsiskellä teidän blogimatkakertomuksianne ja hyviä vinkkejä Lontoosta ja muutaman olenkin löytänyt, mm. Sisustus ja Sepustus Soilen.


Kolmas kohde, joka toteutunee perheessämme tänä vuonna on Saksa Frankfurt. Tytär sai Au Pair - paikan sieltä perheestä ja lähtee todennäköisesti lokakuussa. Onpa jännää kun lapsi lennähtää pesästä vuodeksi ulkomaille. Tällaisia suunnitelmia meillä, miten teillä?
 

2 kommenttia:

 1. Koneeni oli huollossa jopa muutaman kerran peräkkäin. Huomasin jälkikäteen, että nyt olivat nuo rippijuhlat. Aivan ihanat juhlat teillä on jälleen ollut!
  Ajatukseni täyttää runsaat siunauksen toivotukset tälle upealle nuorelle miehelle!! Ja hänen hyvälle perheelleen!
  Meillä on ensi pyhänä ristiäisjuhla tyttäremme perheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsti! Varmaan teillä myös on ihanat juhlat. Onnea tyttären lapselle ja teille kaikille!

   Poista