Pellavaa lampunvarjostimessa

maanantai 9. joulukuuta 2013

Olen alkanut pitää pellavasta. Taidan olla myöhäisherännäinen, sillä useissa blogeissa ja sisustuslehdissä on pellavaa hehkutettu jo kauan. Pellava tuo pehmeyttä ja kodikkuutta sisustukseen.

 Eilen käväisin noutamassa Bedmil-liikkeestä tilaamani käsiastianpesuaineen. Samalla nopeasti tutkailin liikkeen uutuudet ja katseeni osui lamppuun, jonka sieluni silmissä näin meidän keittiön ikkunalla:
 

 
Hups, kaikki Auran sinapit ym. näkyvät ..

 
No, oikeastihan se siihen päätyi :) Sopii mainiosti verhojenkin sävyyn.
 
Olen hankkinut muutakin pellavaa Bedmilistä, mm. pöytäliinan jouluksi. Tällä hetkellä haaveilen pellavaverhoista, ja jos oikein huimaksi heittäydyn, niin vuodevaatteista! Tuntuu kuulemma ihanalta ihoa vasten. Onko teillä kokemusta?
 
Loppuun haluan laittaa kuvan käsitiskiaineesta ja -harjasta,
 jotka mielestäni ovat huipputyylikkäät!
 
 
 
 Näitä ihanuuksia saa Cilla´s verkkokaupasta.
 
Liike sijaitsee Keravalla.
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommenttia:

 1. On todella harvinaisen kaunis ja tyylikäs lamppu! Mielestäni siinä on sopivasti koristellisuutta. Monet lamput ovat erittäin pelkistettyjä ja varmasti siten sopivat sinne, minne ovat hankittukin. Tämä lamppu on tyylikäs ja kodikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni myös koristeellisuus sopii hyvin pelkistettyyn valkoiseen keittiöömme, Jopa verhot tahtoisin vaihtaa joku päivä valkoisiksi pellavaverhoiksi. Mutta nämäkin menevät, sillä punainen on kotimme "tehosteväri".

   Poista
 2. Ihana lamppu.
  Meillä on ollut pellavalakanat jo pitkään, enkä enää muita ottais (no ehkä satiiniset, joita myös käytän). Niin ihanat kesällä kuin talvellakin. Pellavafrotee pyyhkeet ovat myös ihan huiput, ne meillä on ollut jo 30v, saatiin häälahjaksi. Suosittelen.
  Rauhaisaa joulun odotusta☆
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi saa minut entistä enemmän halajamaan pellavalakanoita ;) Ihan must!

   Poista
 3. Kiitos Marita-kiltti kauppani maininnasta postauksessasi! Ihanan rauhallinen tunnelma on keittiössäsi ja nuo mustat sopivat sinne kauniisti. Pellava on aina ja ikuisesti pop! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cilla! Annoin nuo mustat pois joululahjaksi. Ehkä pitää hankkia itselle omat :)

   Poista