Arte Pura ja Bedmil

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kappale Italiaa on  tuotu Nikkilään :)
 
Arte Pura on kokemus...
 
 
Arte Puran tuotteisiin kuuluvat tekstiilit kattaukseen, makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Sarjaan kuuluu myös pieni mallisto naisten asusteita, kynttilöitä ja astioita.Yksi erikoisimmista ja kauneimmista näkemistäni kynttilöistä on Arte Puran pitsikynttilät:
 


 
Palaessaan se jättää pitsihunnun, joka luo kauniin kuvion ympäristöönsä tuoksun lisäksi.
 
 
Voivatko makuuhuoneen tekstiilit olla enää houkuttelevampia? Kaikki Arte Puran tekstiilit valmistetaan luonnonmateriaaleista luonnonmukaisin menetelmin. Materiaalina käytetään pellavaa ja puuvillaa. Värjäyksessä käytetään luonnonvärejä.
 

Aivan ihanaa ja lisää on kuulemma tulossa...
 
Näitä kaikkia löytyy siis Bedmil - liikkeestä, jota voit käydä tykkäämässä Facebookissa
 
 klik
 
 
 
 

 
 
 


10 kommenttia:

 1. Taisin jäädä koukkuun Blogiisi;) Oletpas tuottelias... ja nopea:) - kumpa samaa olisi ollut Bedmilin emäntä... noissa ensimmäisissä kuvissa on nimittäin jotakin tosi outoa;) - johtuen puhtaasti "esillepanosta".. taisi olla liike sulkemassa oviaan ja ulkona ollut tavaramäärä kannettu nuoren miehen toimesta ripeästi sisälle, niinhän on äiti neuvonut, sisällä ovat;)) ja niin on hallittu kaaoskin;) toisaalta, se kyllä kuuluu puodin luonteeseen.... on geeneissä;)

  Kiitos Ihanista kuvista:)
  Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne kuvat ovatkin viehättäviä! Niissä on jotakin satumaista vanhahtavaa tunnelmaa. Minulla on tapana toimia nopeasti ja tehokkaasti, varsinkin jos pääsee hyvän jutun kimppuun ;) Kuvia on vielä lisääkin, sillä en viitsi kaikkia kerralla laittaa.

   Poista
 2. Mielettömän upeat kynttilät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? Ei tuommoisia olla Sipoossa aiemmin nähty!

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Niissä on tunnelmaa. Saako kysyä, miten ja millä ohjelmalla olet muokannut noiden joidenkin kuvien reunoja, että ne on vähän rosoiset? :) Kivan näköisiä ovat, meinaan, ja olisi kiva itsekin kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vivi Vinna! Käytän Photo Scapea. Sieltä löytyy ko. raameja, olikohan se Coli 9. Kiitos kehuista :)

   Poista
 4. hei Marita, pitkästä aikaa :) Ihania nuo pitsikynttilät, muistatko paljonko tuollainen siromman mallinen kapea kynttilä maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuisku, pitkästä aikaa! Ihana kuulla sinusta :) Voin selvittää hinnan Merjalta. Laitan sen sitten tänne...

   Poista
  2. Merja vastasi: Kynttilällä on aika paljon hintaa, olisi hiukan yli 100 e, mutta olen myynyt niitä hintaan 99 € jos siis tarkoitat sitä Arte Puran isoa kynttilää..., sehän painaa hurjasti ja on 30 cm korkea. Kynttilään saa valita pitsin, joskin tuo on minusta kaunein;)
   Kynttilä tuoksuu miedosti ja palaa siten, että reunat näin myös pitsit jäävät ehjiksi ja sinne voi jatkossa laittaa aina uuden pikku kynttilän palamaan ja pitsit näkyvät kauniisti, kun valo tulee läpi...

   Poista
 5. Kiitos paljon Marita, huomasin että kynttilästä on pienempikin versio, täytyypä tiedustella josko se olisi sopivampi kukkarolleni :)

  VastaaPoista