Talviloma Levin igluilla

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Palasin juuri Leviltä.
 Kelit olivat loistavat, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Yöllä tuskin malttoi nukkua tähtitaivasta ja revontulia katsellessa iglun lasikaton läpi. Minulla oli mukana sporttinen ystävä Jaana, joka "raahasi" minutkin mäkeen ja ladulle.
 Viiden tunnin hiihtolenkin jälkeen maistui pieni välipala ennen illallista ravintolassa. Tällä matkalla emme kokanneet :)Kahvia kului ainakin kaksikymmentä pannullista! Illalla menimme katsomaan Mattia ja Teppoa Levi-hotellille. Minusta taisi tulla Matti fani, hän oli tosi symppis! Monet laulutkin kuulostivat tutuilta kuten "Kaapin takana on nainen..." vai miten se nyt meni....?


 Illan hämyssä palasimme omaan igluumme. Naapureinamme oli perhe Singaporesta. He olivat aivan haltioissaan lumesta ja taivaanilmiöistä!Osan aikaa vietimme Kammissa, jonka nimeksi on tulossa Revontulitalo (engl. Northern Lights Luxory House). Ulkomaalaisille sana Kammi ei kerro yhtään mitään.


 Siellä saunoimme, kylvimme ja hoidimme kauneutta :)
  Lasipöytä olohuoneessa

 Kammin keittiö
 

Siskoni sattui olemaan myös paikan päällä ja yhteinen ystävämme Tanja. Eräänä aamuna vietimme aamuhartauden Kammissa isojen ikkunoiden ääressä. Koskettava hetki!


Alla oleva kuva on otettu tänä aamuna kello 7. En malttanut nukkua kauempaa, vaan kohotin motoroidun sängyn selkänojan ja vain katselin ja katselin ja....
Toivoisin, että jokainen teistä pääsisi tänne ainakin kerran elämässään lataamaan akkuja. Ainutlaatuinen paikka koko maailmassa!

 Ihanaa viikonloppua!14 kommenttia:

 1. Ihanan oloista. Ehkä joskus olis mahdollisuus....
  Tuosta mainitsemastasi Matin ja Tepon laulusta tuli mieleen, ett ootko kuullut sellasta laulua kuin " Kaiken takana on Paimen"? Löytyy youtubesta tuolla nimellä. Suosittelen kuuntelemaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo minun täytyy kuulla! Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Mahtavan näköistä.:) En ole edes tiennyt tuollaisista igluista. Vaikken talvi-ihminen oikein olekaan, niin tuollaiselle iglulomalle olisi kyllä hieno päästä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana paikka?! Siellä taivas tulee lähelle :)

   Poista
 3. Hei Marita, aivan ihana, ihana, tuo kaikki! Mä ainakin haluan tuonne. Kiitos tästä tämäkin oli kuin matka. Hyvää viikonloppua! t. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa pitkästä aikaa! Olen jotenkin kadottanut blogisi, taisit lakkauttaa, mutta aloittaa uuden. Aurinkoa elämääsi!

   Poista
  2. No mutta,enhän minä minnekkään ole hävinnyt. Ihaillut mm. sinun blogiasi ja monien muiden. Samoin aurinkoa ja hyvää mieltä, kevättä myös sinun elämään! Blogini on: karjalantytto.blogspot.fi... tervehdyksin Kaisa.

   Poista
  3. Ai niin Karjalantyttö, täytyy linkittää...

   Poista
 4. Hei, varmaan oli hauskaa!t. Kati

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kun veit pienelle visiitille - näyttää aivan upealta!! Jos joskus on mahdollista, tuolla haluan minäkin lomailla.
  Ihanaa huhtikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellis, kyllä se on mahdollista ja nyt jo ihan näen kuinka sinä iglussa ihailet tähtitaivasta!

   Poista
 6. Oi kuinka upealta näyttää! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nonna! Tyttäreni lempinimi on myös Nonna :)

  VastaaPoista