Tyhjä sohvannurkka

maanantai 21. tammikuuta 2013

Miten paljon alkaa yht´äkkiä tulvia ajatuksia mieleen tyhjyyden jälkeen. Ihan kummallista...

Tuntuu, että nyt joka suunnasta vahvistuu tämä uusi suuntaus elämässäni: uutta puhkeaa. Aika on olla hiljaa ja aika lähteä liikkeelle. Pois sieltä sohvannurkasta. Meille on varattuna äärettömän paljon...

Tässä tekstiä kortista, jonka eräs ystäväni lähetti itselleen tehtävänä ostaa itselleen myös lahja:"Parhaalle Ystävälleni,

Mikä nainen – Olen niin ylpeä sinusta!
Olen tuntenut hyvin tuskasi, ilosi ja unelmasi. Et ole koskaan luopunut toivosta ja olet aina etsinyt ratkaisuja ja tapoja, jotka toimivat kohdallasi.
Paras asia, mitä tänä vuonna tapahtui oli se, että löysit rakastavan ja välittävän Jumalan, joka haluaa suoda yllesi paljon siunauksia. Hän rakastaa sinua niin paljon ja on maksanut sinusta erittäin korkean hinnan. Olet Jumalan lapsi ja Hän on koko maailmankaikkeuden Kuningas. Missä tahansa oletkin, siellä Jumala on kanssasi ja Hän haluaa siunata sinua ja ohjata sinua. Jumala on antanut sinulle rauhan, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi.
Jumala on antanut sinulle erityisiä lahjoja ja kykyjä, ja olet alkanut käyttää niitä voimallisemmilla tavoilla.
Olet vihdoinkin noussut ylös sohvalta ja alkanut elämään elämää josta olet unelmoinut ja sitä yltäkylläisyyttä mitä Jumala haluaa sinulle antaa ja sinun kauttasi myös muille.
Käytä siis tätä kultaista ranneketjua ylpeänä ja tiedä olevasi rakastettu !
Sinä olet erityinen !

Rakkaudella,

(Oma nimesi)"

Aivan huippu!

  

Huom! Tyhjä sohvannurkka :)
2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että oot uutta virtaa saanut! Käyhän kurkkaamassa blogiani - siellä on jotain sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos sydämellisesti Mimmi! Oikeastaan minulla onkin "uusi" blogi. Sinunkin blogisi on uudistunut. Meinaan kyllä useammin käväistä siellä, nyt kun pääsin ylös sohvannurkasta :)

    VastaaPoista