Joulu kurkistaa jo nurkan takaa...

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Minulle tärkeintä joulussa on sen sanoma, jonka seimen (nyt niitä on jo kaksi!) esille ottaminen tuo erityisesti mieleen: "Meille on syntynyt Vapahtaja..."

Sain muutama vuosi sitten afrikkalaiselta kummityöntekijältä Ndarlalta puustaveistämänsä seimen, joka on tullut erityisen rakkaaksi syystä, että Ndarla kuoli viime helmikuussa aivokalvontulehdukseen. Ohessa postaus Ndarlasta (klik).

  Onneksi tänä päivänä hänen perheensä voi hyvin, kiitos suomalaiselle One Way Mission-järjestölle, jonka kautta saan edelleen olla tukemassa heitä.


 Taustalla häämöttää työnantajalta joululahjaksi saamani koristetakka, jossa tällä kertaa palaa kynttilä. Aion kokeilla sitä palonesteen kanssa "takkana" -- on kuulemma kaunis...


Naapurilta saatu kaunis joulukoriste löysi jälleen paikkansa:

Mukava ottaa näitä muistojatuovia koristeita jälleen esille..

Eilen meillä oli asukasyhdistyksen joulukulkue, jossa meitä oli varmasti n. 70 henkeä. Ihanaa yhdessäoloa ja joulutunnelman luomista tuiskuisessa säässä. Lopuksi glögit ja joulutorttutarjoilut: Näihin tunnelmiin, kun ulkona lumi lentää ja tuiskuaa...

Mukavaa alkavaa joulunalusviikkoa teille jokaiselle <3 i="i">
4 kommenttia:

 1. Ihana seimi.
  Kovasdti jo tonttuja kuvissasi vilahtelee...:)

  VastaaPoista
 2. Pidän kovasti persoonallisesta seimestäni! Se on minulle rakas <3

  VastaaPoista
 3. Koskettava tarina kummityöntekijästäsi. Niin moni voisi auttaa meille niin pienellä summalla kehitysmaissa asuvia.
  Meilläkin on kummityttö Keniassa, koululainen ja ihan hävettävän pienellä kuukausirahalla hän saa ruokaa, koulutarvikkeita ja kouluvaatteet. Voisi ottaa useammankin kummilapsen.
  Mekin kävimme Malawilla, kun kiersimme rinkkamatkalla Afrikkaa mieheni kanssa. Malawi on kaunis, rehevän vihreä maa, kun vertaa moneen muuhun maahan siellä. Olimme Lilongvessa, Blantyressa, Mzuzussa ja Nkhata Bayssa Malawijärven rannalla.
  Joulun tunnelmaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minäkin tahtoisin joskus mennä Malawiin...Olet ollut todella onnekas saadessasi nähdä paikanpäältä Afrikkaa. Hyvää Joulua sinulle!

   Poista