Hauskaa vappua!

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lämmin, ihana viikonloppu! Sain ikkunat pestyä (puolet) ja terassia siivottua. Kaiken kruunasi kaunis hortensia, jonka paikalliselta kukkakauppiaalta ostin. Mikä ihana lupaus kesästä ja tulevista lämpimistä, kauniista päivistä!


 Terassin siivoamiselle laittoi vauhtia se, että asukasyhdistyksemme kokoontuu kevään viimeiseen kokoukseen täällä vapun jälkeisenä iltana ja samalla pidämme kadunvarsisiivoustalkoot.
Sima- ja munkkitarjoilulla mennään :)Haimme lukion ekaluokkalaisen tyttäremme lentokentältä. Hän oli viime viikon Saksassa koulunsa vaihto-oppilaana. Saksalainen perhe ja perheen samanikäinen tytär olivat olleet mukavia ja viikko oli ollut onnistunut "kulttuurivaihto". Tytär tuleekin meille asumaan syyskuussa vastaavasti viikoksi. Hienoa, että nykyaikana tällainen on mahdollista, sillä se on kasvattavaa ja kielenkin kannalta kehittävää.

Oikein mukavaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa ja 

Hauskaa vappua teille kaikille!


T. Marita
4 kommenttia:

 1. Kaunis terassikuva! Teillä on viihtyisä terassi, siellä kahvikupponen maistuu!
  Tyttärelläsi on ollut ihana mahdollisuus vierailla Saksassa.
  Olen sitä ikäluokkaa, jolloin saksankieli oli ns.pitkänä kielenä oppikoulussamme. Vasta lukiossa aloitimme englannin kielen opiskelun. Sinne unholaan on saksakin painunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kielitaito tuppaa painumaan unholaan, jos sitä ei käytä, mutta kumman äkkiä se pienellä harjoituksella taas aktivoituu! Oikein mukavaa vappua sinulle ja miehellesi!

   Poista