Valloittava salaisuus 14

tiistai 11. tammikuuta 2011


Antakaamme Valloittavan salaisuuden valloittaa jälleen mielemme! Olemme jo sivulla 52 eli neljäsosa kirjasta käyty läpi katkelmina...

"Naiset kipuilevat kauneuden vuoksi - he kipuilevat sitä, että tahtovat olla kauniita, uskoa olevansa kauniita, ja jos he löytävät kauneuden, he murehtivat sitä, miten voisivat säilyttää sen.....Nainen tietää syvällä sielussaan kaipaavansa kauneuden tuomista maailmaan. Hän saattaa olla erehtynyt siinä, miten sen tekee (asia, jonka kanssa kaikki naiset kamppailevat), mutta hän kaipaa kauneutta, jonka voisi paljastaa. Kyse ei ole pelkästä kulttuurista tai tarpeesta "saada itselleen mies". Se on hänen sydämessään, osa sitä millaiseksi hänet on luotu."

"Yksi syvällisimmistä tavoista, joilla nainen kantaa itsessään Jumalan kuvaa, on hänen salaperäisyytensä. Emme tarkoita salaperäisyydellä ikuisesti tuntemattomana pysyvää, vaan jotakin, mitä tutkia. Jumala haluaa, että hänet tunnetaan. Mutta hän haluaa, että ne, jotka haluavat tuntea hänet, etsivät Häntä. Hän sanoo:


"Te etsitte minua ja te löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne" (Jer 29:13)


Jos haluat tuntea Jumalan, sinun on rakastettava Häntä, sinun on etsittävä Häntä koko sydämestäsi.


--- --- Mitä muuta naisena oleminen sitten tarkoittaakin, ainakin se on syvällisyyttä, salaperäisyyttä ja monimutkaisuutta, jonka ytimenä on kauneus.


Kaikilla naisilla on kauneutta, jonka he voivat paljastaa
Kaikilla
Koska he kantavat itsessään Jumalan kuvaa
Heidän ei tarvitse loihtia sitä, hakea sitä kampaamosta, mennä kauneusleikkauksiin tai suurennuttaa rintojaan. Ei, kauneus on se ydin, joka on luomisessa annettu kaikille naisille.
Siis
Eeva on luomistyön kruunu
Naisessa on jotakin ainutlaatuisen upeaa ja voimakasta
Jumala kaipaa Romanssia; Jumala haluaa olla ezerimme, Hän haluaa paljastaa tärkeän kauneuden
Sinä kannat itsessäsi Jumalan kuvaa
Siksi sinäkin kaipaat näitä asioita
Sydämeesi on kätketty säteily, jota maailma kipeästi tarvitsee"

Voi miten ihanan inspiroivia sanoja! Voisin lukea niitä uudelleen ja uudelleen, koska niistä löytyy niin paljon totuutta. Totuutta, joka tekee meistä vapaita - olemaan juuri sellaisia, joiksi meidät on luotu - oma itsemme!

3 kommenttia:

 1. Naisessa on jotain upeaa ja voimakasta, allekirjoitan :) kaunista tekstiä.

  VastaaPoista
 2. Ihan totta, koko elämän aika siihen kai menee. Mutta kerran viimeistään saadaan olla juuri sellaisia kuin miksi meidät on luotu ja tarkoitettu. :)

  VastaaPoista
 3. Sarppu: Upeaa ja voimakasta, joka on usein siellä piilossa, mutta on kuitenkin :)
  Sissi: Näinhän se on - emme ole valmiita kait koskaan, tässä elämässä...

  VastaaPoista