Parsakaali-homejuustopiirakka

sunnuntai 5. syyskuuta 2010



Tätä reseptiä on kysytty niin paljon, että laitan sen tänne:

Pohja:
  • 200 g voita
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl vettä
  • suolaa
Sekoita aineet ja laita n. tunniksi kylmään. Tämän jälkeen painele vuoan pohjalle
  • Parsakaali kukinnot keitetään tai höyrytetään (n. 5-10 min, ei liikaa)
  • n. 50 g aurahomejuustoa
Lisää parsakaalit ja ripottele aurajuusto taikinan päälle. Valmista lopuksi seos, jonka kaadat päälle:
  • 2 munaa
  • 2 prk smetanaa
  • suolaa, pippuria
Paista piirakkaa +200 °C, n. 20 minuuttia

Ole hyvä Kati ja muut, jotka haluavat helpon, herkullisen piirakan nopeasti!

1 kommentti:

  1. Njam, kiitos Marita!
    Tuo piirakka on TODELLA HERKULLISTA!!

    Ja eikun leipomaan...

    t. Anne

    VastaaPoista