Luin Spa, Levin Iglut ja bloggaajat kohtasivat

lauantai 11. marraskuuta 2017


Ryhmä kauniita nuoria naisia, ja taisi joukossa olla pari miestäkin, saapui menneellä viikolla Levin Igluille Luin Span kutsumina. Luin Spa on kahden naisen perustama yritys, joka tarjoaa pehmeimmät, ihanimmat ja ylellisimmät kylpypyyhkeet ja -tarvikkeet, joita voi kuvitella! Heillä oli ideana kuvauttaa tuotteitaan igluilla, tehdä uudenlaista brändiä ja yhteistyötä ja innostuneina tartuimmekin tähän tarjoukseen. 

Itse en päässyt tapahtumaan, mutta olen huokaillen katsellut näiden taitavien bloggaajien ihan älyttömän hienoja kuvia ja lukenut heidän kauniita sanoja
KIITOS

Nanna Karalahtijonka blogijutun pääset lukemaan tästä
KIITOS 

Kira Kosonen
jonka blogijutun pääset lukemaan tästä ja tästä ja tästä
KIITOS 

Marjut Keskikorpijonka blogijutun pääset lukemaan tästä
KIITOS 

Minna Kalliokulju


Homebymk_maisonista


JA KIITOS KOKO HUIPPUTIIMI: 

Luin Spa, bloggarit, valokuvaaja, mallit, Levin Iglujen henkilökunta ja siskoni!

Kuvassa vasemmalla ovat siskoni Katriina ja Kristiina ja oikeassa laidassa kummipoikani (Kristiinan poika) Aleksi, joka toimi myös mallina kuvauksissa :)

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä aivan ihanalta, luinkin jo Kiran jutun ja olisin voinut juuri sillä sekunnilla teleportata itseni iglun pehmeisiin lakanoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Laura! olipa hauska kommentti :) Sinne vaan vällyjen alle tähtitaivasta ihastelemaan! Itse olen menossa sinne mieheni kanssa parin viikon päästä! Can´t wait...

      Poista