Ylioppilasjuhlien suunnittelua

perjantai 16. toukokuuta 2014

Blogissa on ollut hiljaista, syynä rikkoontunut PC ja hirmukiire töissä sekä kotona. Mutta nyt on kaikki onneksi paremmin, sillä asiaa toki olisi.
Tänään selvisi, että meidän perheessä ylioppilaiden määrä kasvoi 75 %:n!

Juhlavalmisteluissa huolella suunnittelen jokaista yksityiskohtaa. Jostain olen kuullut, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Katsotaan, pitääkö paikkansa :)
Minulla on pieni muistikirja, johon kirjoitan KAIKEN ylös.

Eli kutsut askartelimme tyttären kanssa itse, ne on postitettu, menu suunniteltu, kakkureseptit valittu, karjalanpiirakat tilattu, valokuvaaja varattu, apujoukot kutsuttu keittiön puolelle, astioita haalittu, katos hankittu huonon sään varalle jne. jne..

Siivoamisen ja leipomisen jätän viimeiselle viikolle, sillä silloin minulla on lomaa.Minusta on ihana järjestää juhlia. Suunnitella ja odottaa sitä päivää kun sankarit saavat valkoiset lakkinsa


isä ja tytär :)
14 kommenttia:

 1. Ihailuni! Voisiko enää paremmin valmistautua. Nyt voit todella hyvillä mielin ja vapautuneenakin odottaa ansaittuja, iloisia juhlia!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on suuri ilo, kun isot ponnistukset ovat takanapäin ja uutta kohti mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasin koneelle kun jäi sanomatta kuinka paljon olet tehnyt työtä! Kun on ahkera saa myös paljon aikaan.
   Onnea kaikelle! Siunausta juhlaanne!

   Poista
 3. Hienoa! Ja onnea!! Ihanat kutsut ja tehokkaat suunnittelut, vau :) Se on ihan varmasti totta että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja sellainen vähentää turhaa stressiä juhlapäivän ympäriltä, jolloin voi keskittyä olennaiseen eli nauttimiseen. Meilläkin on ylioppilasjuhlat tiedossa ja suunnitelmat tehtynä ja osittain myös toteutettuna. Siivota ei kannata paljoa aikaisemmin kun kohta olis taas aikamoinen sekamelska ja äidillä pinna kireällä. Hyviä juhlahetkiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet siivoamiset kannattaa jättää viimeiselle viikolle, paitsi tänään pesen ikkunoita :) Minttu, olet ollut mielessäni ja rukouksissa - siunausta teidän juhliinne ja koko elämäänne!

   Poista
  2. Kiitos Marita :) Mäkin mietin tälle päivälle ihan samaa. Ilma vain on niin upea että taidan pestä ikkunat ainoastaan ulkopuolelta... Mukavaa päivää!

   Poista
 4. Upeaa! Onnea kovasti sekä perheen ylioppilaille että perheen tukijoukoille:) Mukavia juhlajärjestelyhetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soile, joka oletkin ihan huippu järkjestelyhommissa kuten nmyös tyttäresi! Yritinkin tytärtäsi saada tänne kakkuja leipomaan, mutta mokoma piti välimatkaa liian pitkänä ;)

   Poista
 5. Todella mahtavaa! Onnea sinulle ja koko perheellesi ja ennen kaikkea siunausta teidän elämäänne ja sitä näyttää riittävän. Ihan huippujuttu! Miehesi on kyllä hyvä tyyppi kun vielä kirjoitti ylioppilaaksi...toivottavasti olen ymmärtänyt oikein. Mutta onnea molemmille tietysti! :) Ruusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa kunolen jaksanut seurata elämäämme :) Kyllä ymmärsit oikein, mieskin kirjoitti ylioppilaaksi...!

   Poista
 6. Onnea tyttärelle ja äidille! Todella kauniit kutsut olette askarrelleet. Minä myös pidän juhlien järjestämisestä, tänä vuonna vuorossa rippijuhlat keskimmäisellä. Mukavaa tulevaa juhlapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin huomannuut taidokkuutesi juhlien järjestelyissä! Voi kunpa saisin sinut tänne :)

   Poista
 7. Hei, ja miehelle onnittelut myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia, onnittelut meni perille, koska mies lepää tuossa sängyn päällä!

   Poista