Kotitoritapahtuma Landbossa

maanantai 12. elokuuta 2013

Joukko energisiä ja luovia naisia Sipoossa ja Helsingin alueella on aloittanut Kotitoripäivät, joiden ideana on tuoda esille taitavien henkilöiden käsitöitä, askarteluja ja pienten paikallisten yrittäjien uniikkituotteita.

Tori tapahtuu yksityiskodeissa ja hyvän sään sattuessa (kuten eilen ilma oli mitä lämpöisin) myyjien on hyvä levittäytyä terassille ja ulkotiloihin.
 

Paikalla oli Living Roomin edustaja Sari Multanen (sari.livingandroom@gmail.com) ihanine ruotsalaisine sisustustuotteineen. Hänellä on oma blogi Casa Mimi, jossa on paljon siustusaiheisia juttuja kotoa, mökiltä ja Espanjan lomakodista. Kannattaa tutustua!Hauskoja keramiikka-astioita ja - töitä olivat dinosaurukset ja lohikäärmeet, joita tekee artesaani Ritva Tuominen (0400-120771). Mitä mainioin idea esim. ylioppilaskummipojalle :)Oletteko nähneet näin vitsikästä WC-pöntön harjaa?
Ehkä pöntön puunaaminen tällä vehkeellä alkaisi maistua  pikkasen hauskemmalta....?


Pulloja, joita voi käyttää vaikka juustotarjottimina :)

 Hyödyllisiä ja hauskoja ovat pikkudinot...


TaavaNainen (www.taavanainen.blogspot.com, taavanainen@gmail.com) tekee kauniita kynsilakkakoruja: Teija Norvanto tuo Intiasta hopeaisia puolijalokivikoruja, joiden laadukkuus on taattu, sillä ne ovat tarkastettu ja leimattu Espoossa Inspecta Oy:ssa. Lisäksi hän tuo maahan ihania silkkipellava- ja silkkipuuvillaverhoja, sängynpeittoja ym. kankaita.

Olihan siellä ihana Le Petit Boutiquekin , mutta luulen, että teen ihan erillisen jutun syysuutuuksista:Lisäksi siellä oli paljon muuta; kortteja, koruja ja leluja...

Itse olin mukana konsulttikollegani kanssa esittelemässä Mary Kay - tuotteita, tekemässä käsihoitoja ja järjestimme myös arvonnan:

 
 

 Toivotaan, että tämäntyyppiset tapahtumat lisääntyvät maassamme, jossa työn luonne on muuttumassa. Työpaikkojen kadotessa yksityisyrittäjyys nouskoon kunniaan. Pienten yritysten kannattavuutta tulee meidän kaikkien suosia :) 
Löytyikö sinun suosikkisi?

Mikäli kiinnostuit jostakin tuotteesta, niin laitoin yhteystietoja.

Kiitos tapahtuman järjestäjille ja osallistujille!


6 kommenttia:

 1. Tuollaiset ovatkin mukavia tapahtumia. Toivottavasti
  yleistyvät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon! Tarvitaan vain joukko innokkaita naisia (ja miksei miehiäkin...)

   Poista
 2. Erittäin hieno idea toimia täten!
  Se saakoon runsasta jatkoa! Suomi on täynnä upeaa osaamista.
  Kiitos teille aktiivisille naisille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, jokaisella meistä on taitoja, jotka kannattaa ottaa käyttöön ja esille :)

   Poista
 3. Voi tuolla olisi ollut mukava olla mukana, ihania tuotteita.
  Itse olen muutamia vuosia sitten tehnyt paljon noita litistettyjä pulloja myös myyntiin, ollut pitkään unohduksissa tämäkin askartelu. Jospa sitä nyt alkais litistelemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän litistettyjä pulloja tehdään...? Olispa mielenkiintoista tietää. Hyvää litistelyä!

   Poista