Kauneudenhoitoa, vaalikampanjointia ja gourmee - ruokaa

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Aika ei käynyt pitkäksi tänä viikonloppuna. Tässä muutama väläys monipuolisesta ja kertakaikkiaan loistavasta viikonlopusta.

Lauantaina hyppäsin auton rattiin


ja hurautin Kouvolaan, jossa pidin ihonhoito - ja meikkaustilaisuuden neljälle upealle naiselle.


Oi, kuinka heistä tuli hehkeitä! - Mary Kay ihonhoitotuotteet ja meikit tekivät jälleen tehtävänsä, tosin kauniita he olivat entuudestaan :)

Tänä aamuna pakkasin kimpsut ja kampsut, paistoin pullat ja keitin pari termarillista kahvia ja suuntasimme Nikkilän markkinolle vaalitempaukseen kolmen muun KD - ehdokkaan kanssa:

Oikeanpuoleinen henkilö ei ole ehdokas, vaan luoksemme saapunut vierailija.
Olen numero 128! Anne Pircklen 130! Hannu Torro 131!

Minä ja oopperalaulaja Tiina Sinkkonen (ehdokas nro 129). Meillä oli monta hyvää juttuhetkeä ohi kulkevien kanssa. Saimme kertoa arvoistamme: kristilliset arvot eivät (onneksi) ole kadonneet kokonaan Suomesta ja monet totesivat että nyt niitä tarvitaan enemmän kuin koskaan!

Viikonlopun ihana huipennus oli vierailu ystäväperheen uudessa kodissa Espoossa.

Kylläpä oli kaunista...


..ja ruoka oli kulinaristinen nautinto hyvine viineineen ja kauniine kattauksineen:


Perheen isäntä on erikoistunut "Gourmee - ruokiin".
Tapettivalinnat tässä kodissa olivat loistavat ja laitan hieman myöhemmin lisää kuvia niistä...

Mukavaa alkavaa viikkoa, ken tietää, mitä se tuokaan tullessaan, minulle mm.

 +30 °C:n lämpöä...:D2 kommenttia:

  1. Voe hyvänen aeka! Täällähän on tapahtunut vaikka mitä! En ole pitkään aikaan ehtinyt muiden blogeissa käymään ja näin nämä jutut sitten on uutisia! Onnea ehdokkuudelle! Olet varmasti hyvä ehdokas äänestäjille! Pidetään peukkuja sinulle! Olen joskus saanut Ameriikasta joululahjaksi noita Mary Kay -tuotteita ja ne ovat olleet hyviä. Onko Suomessakin palkintona "Pink Cadillac"? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, miksi ja miten, mutta yht äkkiä vaan on alkanut tapahtua ihan hillittömästi...Mary Kay tuotteet ovat hyviä ja siksi aloinkin niitä jälleenmyymään. Jos asuisit lähempänä, voisin tulla pitämään ihonhoitokutsut teidän ihanaan kotiinne!

      Poista