Äiti, Äiskä, Äippä, Äityli, Mutsi, Mama

sunnuntai 13. toukokuuta 2012


Työpaikkailmoitus

Työnkuvaus

Yhteistyökykyinen tiimipelaaja saa vakituista, pitkäaikaista työtä. Työympäristö on usein kaoottinen ja tehtävät erittäin haastavia. Hakijalla on oltava erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja hänen on oltava halukas työskentelemään vaihtelevina kellonaikoina, joihin kuuluuvat myös illat ja viikonloput. Päivystysvuorot kestävät normaalisti 24 tuntia vuorokaudessa. Työ sisältää jonkin verran matkustelua (yöpymisiä alkukantaisissa leiriolosuhteissa sateisina viikonloppuina ja loputtomia urheiluturnauksia kaukaisissa kaupungeissa). Matkakorvauksia ei makseta, laajamittaisia kuljetuspalveluita edellytetään.

Tehtävien kuvaus

Valitksi tulleen on hoidettava tehtäviä koko loppuikänsä. Hakijan on varauduttava olemaan vihattu, ainakin väliaikaisesti (tai kunnes joku tarvitsee 10 euroa). Hakijan pitää pystyä puremaan kietään toistuvasti. Hänellä tulee muutoin olla kuormajuhdan fyyisiset ominaisuudet paitsi että vauhdin pitää kiihtyä nollasta viiteenkymmeneen kolmessa sekunnisssa (puutteelliset kiihtyvyysominaisuudet aiheuttavat työympäristössä hälytysääniä, jotka muistuttavat lähietäisyydellä toimivaa sumutorvea). Hakijan täytyy olla valmis kohtaamaan teknisiä haasteita, korjaamaan pieniä kojeita, mystisellä tavalla tukkeutuneita viemäreitä ja juuttuneita vetoketjuja. Hänen pitää pystyä valvomaan puheluita, suunnittelemaan useiden henkilöiden aikatauluja ja koordinoimaan lukemattomia kotityöprojekteja, kaikkea samanaikaisesti. Erilaisten tilaisuuksien järjestäminen asiakkaille (jotka voivat olla minkä ikäisiä tai miten hulluja tahansa) tulee olla hakijalla verissä. Tilaisuuden kestäessä hakijan on voitava tunnistaa ne hetket jolloin hän on asiakkaalle korvaamaton, mutta toimia oikein välittömästi myös silloin kun hänestä tulee täysin tarpeeton. Puolen miljoonan erlilaisen muovilelun ja patterikäyttöisen laitteen kokoonpanotaito ja lopputuotteiden turvallisuustestaus kuuluvat toimenkuvaan.

Kandidaatin on aina toivottava parasta mutta oltava valmistautunut pahimpaan. Työnkuvaan kuuluu myös siisteyden ylläpito sekä huoltotoimet koko alueella.

Ylenemis- ja kehittymismahdollisuudet

Ei ole. Tehtävät pysyvät samoina vuosia, vailla mahdollisuuksia valittaa. Taitojen ylläpitäminen lukuisten toistojen avulla on välttämätöntä jotta yläpuolellasi olevat voivat jättää sinut huomiotta.

Vaadittava kokemus

Valitettavasti ei vaadita. Työssä oppiminen on ainoa tapa hankkia kokemusta.

Palkka ja palkkiot

Sisäitsä tämä: Sinä maksat siitä että teet tätä työtä (ja tarjoat koko ajan lisää korotuksia ja bonuksia). Ilmapallorahaa on annettava siihen asti kun he täyttävät 18 (siinä toivossa että he muuttavat kotoa, että heistä viimein tulee taloudellisesti riippumattomia). Kun kuolet, annat heille kaiken mitä on vielä jäljellä. Tämän palkkiosysteemin oudoin puoli on siinä, että oikeastaan nautit siitä ja toivot että voisit antaa enemmän.

Etuudet

Tarjolla  ei ole työterveydenhuoltoa eikä ilmaista hammaslääkäriä, ei eläkettä, ei opintotukea, ei palkallista lomaa eikä optioita. Työ antaa rajalliset mahdollisuudet kasvaa ihmisenä, mutta rajattoman määrän rakkautta ja ilmaisia suukkoja ja haleja loppu ikääsi, jos pelaat korttisi oikein.

Eläke

Tästä työstä ei pääse eläkkelle - ikinä


Kaikesta huolimatta tämä on maailman paras työ!

ONNEA KAIKILLE ÄIDEILLE <3 <3 <3


13 kommenttia:

 1. Olen juuri poski esikoiseni poskea vasten: Äiti, ollaanhan parhaat ystävykset!
  Aamupäivällä taisin olla tyhmä, jossain tilanteessa, ja mulla on liian kova ääni. Olen myös pilannut kengännauhan sitomisharjoitukset ja ostanut leivoksia vääränlaisella hillolla/päällisellä.
  Kiitos täydestä elämästä lasten kanssa - kaikki tunteet ovat sallittuja ja kotona on turvallista näyttää ne. Anteeksi osataan pyytää ja antaa.
  Mutta rankkaa on! ;)
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa, että elät täyttä elämää! Täälä taiteillaan murkkuiän tuomissa haasteissa;) Hyvää äitienpäivää meille!

   Poista
  2. Onnellista äitienpäivää, Marita! A

   Poista
 2. Kiitos ihanasta työpaikkailmoituksesta. (Ja tämä työpaikka on tarjolla ainoastaan meille naisille). Hyvää äitienpäivää!/Sari

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä! Naurattaa ja itkettää, just noin. Miten sä saatoitkaan keksiä noin hyvän! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa etten itse keksinyt, vaan tämä on kopsattu, koska oli niin hyvä!

   Poista
 4. Niin totta ja niin ihanaa!Hyvää äitienpäivää ja onnea työtehtävän suorittamiseen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana ihana työpaikkailmoitus! Olen hakenut tätä samaa työpaikkaa kome kertaa - ja aina tullut valituksi :D En vaihtaisi...
  Toivottavasti sinulla on ollut ihana äitienpäivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon! Olet varmasti mahtava kandi, kun kolme kertaa on valittu. Minulla ihan hyvä päivä:)

   Poista
 6. Minlla olisi sulle pieni haaste/tunnustus. :)

  VastaaPoista