Loma jatkuu...

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Mökkikärpänen on todenteolla puraissut!

Loma on jatkunut hyvissä merkeissä - hellesää on vaihtunut ukkoskuuroihin ja sitten taas aurinko pilkistänyt pilven takaa. Järven vesi on lämmennyt - uinut olen joka aamu ja ilta. 

Murtuneet varpaani ja revähtänyt nivelside toisessa jalassa alkavat parantua. Tosin jostakin syystä sain kammottavan hermosäryn (issias?) vasemman puolen alaselkään, josta särky säteili reittä pitkin alas pohkeeseen. Kauhistuin lukiessani netistä, että vihlovan säryn paraneminen voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia. Särkylääke tai jumppa ei tuntunut auttavan. Tiedän että rukouksen avulla voi parantua ja tuskissani soitin läheiselle ystävälleni ja pyysin häntä rukoilemaan säryn puolesta. Ja tiedättekö, rukouksen aikana kipu alkoi helpottaa ja pikkuhiljaa katosi kokonaan. Pystyin illalla täysin kivuttomassa tilassa nauttimaan Juha Tapion konsertista, jossa olin vanhempieni kanssa Mäntässä. Tämä on ihmeellistä ja tahdon kertoa rohkaisuna, että Jumala voi auttaa ja Jeesuksen nimessä meillä on voima ja valta parantaa sairauksia. Eli kärsin kuukausien sijasta vain kolme päivää.



Aamu-uinti on parhautta


Päivän saalis


Juha Tapiossa on hyvää karismaa


Ukkosen jälkeinen maisema auton lasin läpi kuvattuna - auto oli pakko pysäyttää ja kännykällä napata kuva.

Mökkimietteitä...



Kesäselfie tyttären kanssa

Olen kiitollinen tästä kesälomasta, joka jatkuu vielä ensi viikon. Nyt olen käymässä kotona, sillä meistä on tulossa isovanhempia hetkenä minä hyvänsä. Mieheni nuoremmalle pojalle on tulossa vauva....




6 kommenttia:

  1. Hei. Minulla on ollut tuo iskiassärky vuoden. Mutta muuttui se vähän paremmaksi ja saa nukuttua. Buranaa, lepoa, vesiliikuntaa, kävelyä. Jättäisin jumpan väliin hetkeksi, vaikka itse sen tietää mikä auttaa. Paranemista toivon ja onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, iskias särky on kamalaa, enkä soisi sitä kenellekään...Rukoillaan sinullekin helpotusta kipuusi ja parantumista <3

      Poista
  2. Rukous auttaa aina! Ihanaa viikonloppua Marita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin totta ja ihmeellistä! Myös sinulle Kaisa, kesän ihanuutta ja kaikkea hyvyyttä :)

      Poista
  3. Hei Marita, pakko mainita ...kipin-kapin Kunto-Karppiselle Malmille...terv. Kaisa Tästä on hyvä jatkaa / Karjalantytto -blogi. Paranemisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kaisa! Mikä Kunto-Karppinen? Kiinnostaa kovasti, tosinn jalka on ihan kunnossa :)

      Poista