Avoin Taivas äitienpäivänä

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Aamulla perheen tullessa laulamaan sänkyni vierelle, olin ehtinyt livahtaa suihkuun ja ressukat lauloivat peittomytylle. Hih!

Ennen sitä mies oli kadonnut omituisesti, kuten monet muutkin miehet näinä päivinä, ja tällä kertaa hän oli valinnut keltaiset ruusut (ruusu on se ainoa, mitä todella toivon +  kaunis äitienpäiväkortti).

 

Tänään MINÄ sain valita päivän ohjelman.

Toivoin, että lähdemme koko perhe seurakuntaan äitienpäiväjuhlaan kuulemaan kungfun kolminkertaista maailmanmestaria, entistä buddhalaista Tony Anthonya. Mikäli kiinnostuit hänestä, kirja Kesytä tiikeri kertoo koko hänen elämäntarinansa.

Oli hieno, mielenkiintoinen tilaisuus! Ja meitä äitejä muistettiin monenmoisella tavalla. Pitää mainita, että otimme mukaamme 88v. anoppini sekä ystäväni.

Tämän jälkeen suunnistimme Juttutupaan äitienpäivälounaalle Hakaniemeen:

Olin saanut aamulla kivoja lahjoja, mutta halusin vielä ostaa itselleni ekstralahjan, Nina Åströmin (mm. euroviisuedustajamme menneiltä vuosilta) CD:n "Avoin Taivas"Nämä kauniit ja herkät kappaleet on tehty Hilja Aaltosen sanoitusten pohjalta. Hilja kuoli tänä vuonna 105 - vuotiaana.


Tässä yksi Ninan esitys kaikille äideille, kuunnelkaa ja nauttikaa...
 Olkaamme iloisia, joilla vielä äiti on, tai jos itse saamme olla äitejä :)

Ihanaa äitienpäivää!
12 kommenttia:

 1. Kaunis kappale♥
  Ihana perhepotretti teistä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harvemmin perheen saa enää samaan kuvaan...

   Poista
 2. Ihana perhekuva!
  Omistan kans samaisen Avoin taivas-levyn ja lempparini levyllä on just toi anna sade Jumala. Hilja Aaltosen tekstit on vaan niin koskettavia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Aion alkaa kuunteleen automatkoilla aamusella töihin :)

   Poista
 3. Oon lukenut tuon kirjan ja olihan se hurjaa alkuaan. Saman tyylinen on Kivisalon Ramista kertova kirja Gangsterin testamentti. Suosittelen! Ja tuo laulu on ai-van ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjaa on, mutta tosi elämää. Oli valloittava, hyvä puhuja. Lapsetkin tykkäsivät!

   Poista
 4. Ihana kappale :), Kati

  VastaaPoista
 5. Kiva jos linkki näkyy. Tässä iPadissa ei toimi...

  VastaaPoista
 6. Oikein mukava kuva teistä perheenä.Minullakin on tuo Ninan levy,sen sanoma menee luihin ja ytimiin,Anna sade Jumala ja Rinnallakulkija erityisesti.Mitä useammin kuuntelee laulun sanoja niin ne puhuttelevat todella paljon.Pyhä Henki tulee "sanojen ja sävelten" läpi.Hyviä automatkoja musiikin siivin ♫♪♫ t:Ritu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ajattelenkin sinua kuunnellessani noita lauluja! Siut!

   Poista
 7. Niin tuttu levy... Serkkuni on sen tuottanut ja Nina on tuttavamme tuosta seuraavasta kylästä. Oikein ihania päiviä sinulle äitienpäivän jälkeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, tunnet Ninan! Itse olen kerran tavannut vuosia sitten. Ihana, lämmin ihminen! Sinulle myös ihania päiviä!

   Poista