Vanhojentanssipuku

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Myytävänä vanhojen tanssipuku
 

koko 10, Euroopassa n. 40...

Hintapyyntö on 150 €. Kaupanpäälle 50 € arvoinen vannealushame.


 

 

 

8 kommenttia:

 1. Ihana puku! Samaa olen miettinyt, mitä ihmettä tekee jos ei ole varaa ostaa pukua? Tietty voi vuoraamoista kysyä, mutta ei ne taida olla sen halvempia. Tässä odottelen toiveikkaana josko jotain olisi keksitty siihen mennessä, kun meillä ongelmat on edessä. Minun kotipaikakunnallani ei minun aikanani ollut varsinaisesti tuota ongelmaa, poikia oli suht tasainen määrä ja osallistuttava oli, pukeutuminen oli pienempi ongelma, siellä pukeuduttiin oikeasti vanhoihin asuihin, ei mihinkään juhlamekkoihin :) Nykyään on tilanne sielläkin jo muuttunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pukeuduin mummu-vainaan mustaan mekkoon ja harmaaseen takkiin, eikä ollut ongelmia itsensä laittamisessa. Ihana oli sitten pukeutua omiin häihinsä prinsessaksi...

   Poista
 2. Kaunis puku, eikun UPEA!
  Olen kauhulla myös ajatellut miten tämä on vähän riistäytynyt....tytöt maksavat pukujensa lisäksi kampaukset kampaajalla, manikyyrit ja meikit...satoja euroja. Meiltä vasta yksi ollut tuossa iässä. Esikoiselle isoäiti halusi kustantaa smokin paitoineen, vöineen ja kenkineen. KAllista oli, mutta puvulle löytyy käyttöä jatkossakin. Tyttöjen puvuille ei niinkään.
  Mutta saat olla ylpeä äiti ja liikuttua kyyneliin kauniin tyttösen päivänä♥

  Ajattelen sinua aika ajoin. Innostamanasi luin Valloittavan salaisuuden ja annoin sen ystävällekin lahjaksi.

  Nyt kipu on hiertänyt pitkään. TYänään kävin magneettikuvassa ja kuuntelin kuulokkeista hengellisiä säveliä:) Kuullessani lauilun sanat...kivun kautta Jumala luo uutta....hymyilin luottamusta. Hyvissä käsissä saamme olla ja kulkea.

  Ajauduin nyt ihan sivuraiteille, mutta en deletoi:)

  Kaikkea hyvää sinulle. Ja tsemppiä vaalityöhön.
  Tyttösi puku ON super♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tilanne on riistäytynyt ja ylipäänsä huolettaa, mihin tyttöjen/naisten pukeutuminen itsensä laittaminen on menossa...tekositä ja tätä..

   Hienoa jos blogini on tarjonnut sinulle jotakin hyvää (Valloittava salaisuus). Olen surullinen, kun joudut kärsimään kivuissa ja vaivoissa. Rukoillaan, että saat niihin avun, kuten siskoni, jonka puolesta rukoilimme helmikuusta lähtien. Aina kun kipu oli pahimmillaan, hän pyysi rukousrinkiä apuun ja melko pian aina hellitti. Nyt on ollut ihan terve jo useamman viikon :)

   Poista
 3. Ihan pakko sanoa, että aivan hurmaava puku!! Väri, hohto, malli ja kimallukset - kaikki sopii kaikkeen. Juuri ihana nuoren naisen tanssiaispuku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko vastata, kiitos Kirsti! Sinulla on silmää kauniille asioille, senhän huomaa jo korteistasikin!

   Poista
 4. Voisitko linkata sivun tänne, josta löysit tuon unelman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tietysti! Se oli EricDress. Googlaa sillä nimellä ja siellä voi olla hyviä tarjouksia.

   Poista