Turvallisuudesta...

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Koko maamme on järkyttynyt pienen 8-vuotiaan tytön kuolemasta. Asian tekee hirvittäväksi se, että murhaaja oli oma vanhempi. Miten kauheaa on mahtanut lapsen elämä olla, sitä ei pysty edes ajattelemaan.

Kristillisdemokraattien vaaliavajaisssa puolueen puheenjohtaja, sisäasianministeri, Päivi Räsänen tiivisti puolueensa sanoman puheessaan:

-    Haluamme nostaa vaalikeskusteluun arjen turvallisuuden. Kutsun teidät kaikki mukaan turvallisuuden tekijöiksi kantamaan vastuuta lähiyhteisöistämme.

 

Huomenna haastattelu Sipoon Sanomiin.

Hiukka jännittää, mutta sain siskoltani hyvän nevon: "Sano just niinkuin ajattelet".

Näillä eväillä huomiseen ja uuteen viikkoon. Kenkään ei tiedä, mitä viikko mahtanee tuoda tullessaan, mutta toivotaan, että mukavia ja hyviä asioita itse kullekin :)2 kommenttia:

  1. Tuollainen ihminen on raukka ja peto toiselle ihmiselle,ihminen on paha, ei ole yhden yhtäkään joka tekis hyvää, niin sana sanoo, mutta että ihminen jolla ei ole edes sydäntä, onko tunteitakaan,on todella säälittävä.Mutta pieni tyttö on nyt turvassa enkelien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeaan osuit - peto on vallannut ihmisen, joka tuollaista tekee. Maailmassa taistelee hyvä ja paha, kuinka kukaan voi sitä kieltää. Meidän jokaisen on tehtävä valinta, kumman puolella seison?

      Poista