Ilosanomapiiri - Glad tidings

perjantai 28. syyskuuta 2012

Meitä ihaNaisia hemmotellaan kyllä nyt aivan extra - spesiaali - supertavoilla: saimme Naistenpiiriin erittäin arvostetun ja upean raamatuntutkijan, Japanin lähetin, opettajan ja kirjailijan Mailis Janatuisen.

Kävimme läpi raamatunkohtaa Mark 5:25-34,  jossa Jeesus kohtaa erään naisen ja parantaa hänet. Mailis sai tämän raamatunkohdan elämään aivan uudella tavalla kysymysten avulla, jossa lopulta kysymykset muuttuvat siten, että raamatunkohta tulee hirmu lähelle itse kunkin elämäntilanteeseen...

Tämä ilosanomapiiri - Glad tidings kiertää ympäri maailmaa: Japanissa, Mongoliassa, Venäjällä, Bangladeshissä jne. ja nyt se saavutti piskuisen piirimme Sipoossa :)
 
Mailis on kirjoittanut kymmenen kirjaa, joita on käännetty useille kielille. Jotakin kirjoista kuvaa se, että ne ovat kaikki loppuunmyytyjä yhtä poikkeusta lukuunottamatta.  Mutta kannattaa yrittää kysellä kirjastoista niitä. 

Ja tässä hänen kirjojaan on:
 Huomaan, että tästä puuttuu kolme kirjaa...

Minulle tuli halu heti tutustua näihin kirjoihin, sillä oli mahtava kuunnella puhujaa, joka on todella syvällisesti tutkinut Raamattua. MIten viisas ja ajankohtainen kirja se on tämänkin päivän ihmiselle.

Kiitos Mailis ja siunattua matkaa Japaniin!2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tutustumisen arvoisilta kirjoilta kaikki! Täytyy laittaa lukulistalle. Tuo raamatunkohta on paljon puhutellut minuakin, monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen lukenut sen monta kertaa, mutta tuntui, että ensimmäistä kertaa sen kuulin. Raamattu on ihmeellinen kirja, koska se elää! Joka kerta saa uutta tutuistakin kohdista...

      Poista