Le Petit Boutiquen uutuuksia!

lauantai 1. syyskuuta 2012

Haluan mainostaa paikallista pikkuyritystä, jonka ihanat vaatteet, laukut, kengät ja korut vetävät vertoja suurille muotiliikeille:


Koska syksyn muotiväri on oranssi, olin enemmän kuin innostunut nähdessäni tämän ranskalaisen Lantadelin laukun jonne mahtuu läppäri tai Ipad mainiosti. Vetää kyllä vertoja Guessille :)

Osa noista napeista on kimaltelevia kristalleja, joita ei kuvassa huomaa...


ja mitä muuta löytyi...


Ihana Ingan mekkotunika


Saimme ilon pitää Naistenpiirin Le Petit Boutiquen omistajattaren kodissa ja samalla ihastelimme syksyn uutuuksia, joita putiikki on nyt pullollaan. Taidanpa lähteä kamerani kanssa näpsimään lisää kuvia :)

Kannattaa poiketa!


4 kommenttia:

 1. Ota vaan lisää kuvia!
  Upea laukku, joka onkin kookkaampi kuin miltä se ensimmäisessä kuvassa näytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi otinkin vartalokuvan että näkee mittasuhteet :) Koitan päästä putiikkiin lähipäivina kameran kanssa - ja pitää olla vahva, ettei sorru osteleen lisää laukkuja ym. On ne sen verran ihania, eivätkä edes hirmu kalliita...Mukavaa viikonloppua sinulle, täällä on harmaata ja satelee!

   Poista
  2. Minun yks lemppari värini on oranssi, ei niinkään laukuissa, mutta kehäkukissa pääasiallisesti, oranssi on raikas väri, ja sopii ehottomasti syksyyn, kaunis tunika myös ylläsi, ite kävin tänään kirppiksellä ja löysin hyviä puseroita, yx oli ruudullinen paita musta valkoinen tunika tyylinen myös ynm muuta kivaa.

   Poista
  3. Kirppareilta saattaa tehdä hyviä löytöjä! Ja miten ihanaa, että hyvät tavarat saavat jatkoaikaa. Ekologisuutta parhaimmillaan..

   Poista