Tunnustus N:ro 4

tiistai 2. elokuuta 2011

Ilonpilkahdus arjessa oli söde tunnustus Siirtolaisrouvana Baijerissa Marialta. Maria ja minä olemme ystävystyneet täällä blogimaailmassa, jossa myös jaellaan tunnustuksia toinen toisillemme. Mikäs sen mukavampaa!


Tunnustuksen myötä tulee kertoa kolme lemppariaan. 

1. Väri
2. Ruoka
3. Paikka, jossa haluaisi käydä

1. Pidän lämpimistä väreistä enemmän kuin kylmistä. Punainen, ruskea, beige, oranssi, keltainen. Sisustuksessa olen alkanut siirtyä valkoiseen, beigeen ja tummaan ruskeaan - kaikki ihania!

2. Pidän mozzarellasalaatista, wokeista, mureasta medium-pihvistä ja hyvästä kalasta, myös muista meren elävistä.
3. En ole koskaan käynyt Afrikassa - sinne olen tosin pääsemässä helmikuussa, kun matkustan Kap Verdelle tyttäreni kanssa.

Tunnustus jaetaan eteenpäin 15 blogistille, mutta laitan nyt vain muutamalle, kun minua hieman laiskottaa (se on tuo työ, joka vie vireen...) 


Kaikki nämä ovat södeihania blogeja kauniine kuvineen, tosin haluaisin antaa tunnustuksen myös lopuille noin 50 blogistille, joita luen suurella mielenkiinnolla aina kun aikaa löytyy. 

You all have the sweetest blog!
2 kommenttia:

  1. Voi kiitos Marita!! Otan kiitollisuudella tämän vastaan! Kiva kun jätit viestin tästä sivuilleni, en ole nyt kesällä joutanut paljon vierailemaan tietokoneella, puhumattakaan blogeissa. Kiitos ja kumarrus ja oikein hyvää elokuuta sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos kovasti :) Täytyykin ruveta miettimään.

    VastaaPoista