Keittiöremontti - osa 5

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kuulkaas blogisiskot; nyt olen ihan täpinöissä! Olen löytänyt lupaavan keittiöliikkeen, Porvoosta - Domus Center keittiö. Jo ensivaikutelma astuessani liikkeeseen oli positiivinen ja kauppiaan kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel. Tosin hän kehui vanhaa keittiötäni ja sanoi, että sehän on ihan hyvä :) Ei ainakaan pakkomyyntiä...

Sain ensimmäiset suunnitelmat ja ne ovat ah - IHANIA!

 Halusin tietää, miltä näyttää valkoinen taso ja valkoinen lattialaatta. Lisäksi toivoin, että jääkaapin viereinen kaappi poistetaan, jotta tulisi avaruutta. Tällöin uuni palautuu vanhalle paikalle vastakkaiselle seinälle.


Mitäs pidätte? Kumpi vaihtoehto teistä on parempi?

Kauppias piirtää vielä kolmannen suunnitelman, jossa liesituuletin seinää on avarrettu ja kaapistojen linja on hieman eri.

Paljastan myöhemmin kumpi suunnitelma on minusta parempi...
22 kommenttia:

 1. Valkoisen ystävä tykkää valkoisesta ratkaisusta! Ihanaa, jos teillä synkkas. Se on positiivinen juttu :)

  VastaaPoista
 2. Ottaisin itse ehdottomasti tuon jälkimmäisen vaihtoehdon, on huomattavasti selkeämpi, joten minun makuuni :) meillä alkaa olla remontti pian takana, jonkun kuvan jo laitoin blogiinkin, mutta kuvaan paremmin kun laatat seinässä ja listat paikallaan :)olimme tyytyväisiä a la carteen, iso remontti mutta kyllä kannatti ja hyvä suunnittelu on ihan ehdotonta, inspiraatiota ja intoa remonttiin.

  VastaaPoista
 3. Jälkimmäinen, mustalla tasolla ;) Ihana tulee joka tapauksessa keittiöstänne!

  VastaaPoista
 4. Pidän ensimmäisestä puunvärisen lattian vuoksi. Se vaikuttaa lämpimältä.
  Kirjoitin äsken tunnelmia Keidaskodin käynnistämme tuonne missä kerroit siitä ja missä oli tosi hyviä kuvia sieltä. Kiitos ihanasta vinkistäsi!

  VastaaPoista
 5. oih, onneksi en joudu valitsemaan...siis oikeesti.
  Musta taso tuo jotenkin ryhtiä kokonsiduuteen. Vaaleakiaan ei paha...auttoiko tuo nyt päättämisessä...☺☺☺

  VastaaPoista
 6. siis otetaampa uusiksi.....ryhtiä KOKONAISUUTEEN...☺

  VastaaPoista
 7. Ihanan valoisaa... itse taitaisin päätyä jälkimmäiseen - valkoiseen - vaihtoehtoon. Vierastan vähän mustia pintoja, lähinnä itsellä, vaikka ne kyllä ovat tyylikkään näköisiä.
  Kiva, että olet löytänyt noin mukavan tuntuisen liikkeen :)

  VastaaPoista
 8. Päätyisin itse valkoiseen vaihtoehtoon. On huomattavasti avaramman näköinen tuolta ikkunan luota.

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti jälkimmäinen vaihtoehto on mielestäni parempi, avarampi ja kiva kun ikkuna näkyy kunnolla :-)
  Musta taso on ehkä melko haasteellinen, ainakin pöly näkyy siinä tosi helposti.
  Mahtavaa, jos olet löytänyt ihanan keittiökauppiaan, se on todella tärkeää kunnollisen lopputuloksen kannalta.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Molemmat on kauniita, mutta itse valitsisin alemman.

  VastaaPoista
 11. Mimmi, Sarppu, Eija, Kirsti, IrmasTiina, Ellis, Hanne, Anne ja Hanna: Teillä kaikilla yhteneväinen maku - vaalea (JÄLKIMMÄINEN ON PAREMPI).

  Pidin alussa ensimmäisestä versiosta enemmän, mutta nyt, mitä enemmän katselen suunnitelmia, alan kallistua valkoisen puoleen - se rauhoittaa...! Kiitos arvokkaista mielipiteistänne!

  VastaaPoista
 12. Itse asiassa kirjoitin, että ensimmäinen ehdotus on parempi puunvärisen lattian vuoksi, mutta ei haittaa vaikka oletkin laittanut minut muiden joukoon.

  Vielä Keidaskoti-postauksestasi. Ajatukseni ovat olleet vielä siellä missä kävimme. Miten tämä sokerileipurimestari jaksaa vielä leipoa, eihän hän ole nuori enää!? Olisin kiittänyt lauluista jos olisin siellä tajunnut hänen olevan sama henkilö. Tahdon mennä sinne uudestaan!

  VastaaPoista
 13. Kirsti: Sorry Kirsti, että epähuomiossa laitoin sinut samaan kategoriaan! Sitä on niin intoa täynnä, että keskittyminen herpaantuu. Muuten, olet ollut mielessäni lueskeltuani blogiasi. Tuumailin, että asut aika lähellä ja olisi ihan mielenkiintoista jakaa kanssasi enemmänkin. Jos menet uudestaan Keidaskotiin, voisin tulla samaan aikaan 13-14.8 on Keidas Cafessa laajennusosan avajaiset :)

  VastaaPoista
 14. Hiphei, heti singahdin tänne kurkkaamaan :) ja voi vitsit... saadaanko me käyttää samaa suunnitelmaa?! ;)) Näyttää aika pitkälti tosiaankin juuri siltä mitä minäkin ajan haaveissani takaa... suoria, selkeitä linjoja, kiiltävää (?) valkoista...

  Pikavilkaisulla (mies huhuilee syömään... :) ) tykkään tuosta alemmasta ehkä enemmän.. ja hitsit tuo valkoinen lattiakin olisi ihana! Puinen lämpimämmän oloinen... Alempi ratkaisu on avarampi ja ilmavampi mutta ylemmässä on juuri se mun haaveilema valkoinen "seinämä"...

  Oivoi, katsotaan vielä se kolmaskin suunnitelma ennenkuin päätetään? :)

  VastaaPoista
 15. Nyt mullekin tuli keittiörempan tarve. Ihan vaan noita kuvia katsellessa :D Ihania molemmat! Alempi miellyttää enemmän mun silmää. Tosin niin kuin Marja totesi, niin toi seinämä ylemmässä on ihana. Jos alempi tuntuu liian valkoiselta, niin mitäs jos laittaisi siihen tuon tumman tason ja yläkuvan "seinämän"? :)

  VastaaPoista
 16. Marja ja Maria: Yhteisesti teille koska näytätte olevan tuttuja keskenänne :) Sain uusimman, vielä jalostuneemman suunitelman eilen ja aina vaan paranee! Nyt yläkaapistot on erilaisissa linjoissa ja liesituulettimen ympärillä enemmän tilaa.

  Tuosta seinämästä sen verran, että se peittää ikkunanäkymän ja sen vuoksi en ole kauhean innostunt siitäm, vaikka pidän myös seinämistä..suurin kysymysmerkki on lattialaatoitus - vaihdanko vaaleaksi vai pidänkö vanhan vaaleanruskean.

  Tänään laitan uusimmat suunnitelmat jakoon :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos vastauksestasi!
  Minulle on suuri ilo tulla samaan aikaan kanssasi Keidaskotiin kahville!
  Nyt harmikseni meille sattuu avajaisviikonloppuun tyttären ja lapsenlapsen kanssa Ikaalisiin meno.
  Sopiiko muu aika, viikonloppuko??

  VastaaPoista
 18. Kirsti: Kyllä minulle käy milloin vain, meiltä on 4 km sinne. Tosin viikolla käy klo 16.00 jälkeen, viikonloppuisin mikä aika tahansa sopii. Onko sinulla e-mail- osoitetta?

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Kiitos! - Laitanpa sinulle meiliä, niin ei tarvitse kaikkea kansaa vaivata mahdollisella tapaamisella :)

  VastaaPoista
 21. Mulla myös mietinnässä lattia... mies kuulemma haluaa säilyttää liesitason (ja uunin?) kulmaratkaisuna kun on hänen mielestään niin toimiva ratkaisu (ja mikäs minä siihen mitään sanomaan kun en ole se meidän perheen kokki ja keittiöihme :) ) eli sitten meillä ei ole tarvetta tehdä lattialle mitään. Mikäli kulmaratkaisu häipyy niin lattiakin on pakko vaihtaa. Ja siinäpä ongelma! Valkoinen laatta olisi ihana mutta siinä näkyy kuulemma kaikki mahdollinen roska ja roiske.. vaihtoehdoksi jää joku kiva parketti/laminaatti mitä tulee sitten muihinkin huoneisiin mutta onhan nykyinen kivilattia huomattavasti toimivampi keittiössä. Ja hitsit, pakko myöntää että nykyinen lattia on ihan unelma mitä tulee roskien näkyvyyteen - ne eivät näy :) Mietin että vaikka nykylattia säilyisikin ennallaan, muuttuu senkin ilme uusien kaapistojen ja VALKOISTEN lattialistojen myötä.

  Tämä sama pohdinta siis sopinee teidänkin keittiöön kun muistaakseni teidänkin ap. lattia on aika vastaava mitä meillä :)

  VastaaPoista
 22. Marja: Täytyykin käydä kurkkaamassa teidän lattia. Nykylattia minullakin unelma roskien suhteen, mutta muuten se ei olekaan unelma :) Tsoin mietin samaa, että ilme muuttuu kaapistojen myötä.

  En halua ihan vitivalkoista laattaa, vaan sellainen hiekanvaalea. Ystävättärelläni on hiekanvaalea ja se on helppo pitää puhtaana. Lisäksi se on kaunis!

  VastaaPoista