Keittiöremontti - osa 6

lauantai 6. elokuuta 2011

Tässä viimeisin keittiösuunnitelmaversio, jossa yläkaapistot ovat kahdessa tasossa
- tästä ratkaisusta pidän eniten! 
 Seinämä on poistunut, vaikka se oli kaunis, mutta se piilotti ikkunan ja lisäksi "varasti" työtasotilaa.


 Minusta on kiva, jos kaunis liesituuletin saa olla avarammassa tilassa, eli viereiset kaapit ovat poistuneet.  Tasoksi olen miettinyt mustan tai valkoisen tilalle kompromissiratkaisua eli pähkinäpuutasoa, vaikkakin se vaatii hieman huoltoa. Onko teillä kokemuksia? Pähkinäpuun väri on ruokapöydässä ja kattoparrussa.

Nyt nämä suunnitelmat alkavat olla aika kohdallaan, paitsi lattia on SUURI kysymysmerkki;
jätänkö vanhan ruskean laattalattian, vai vaihdanko laatat vaaleiksi?

Maanantaina menen liikkeeseen viilailemaan suunnitelmaa kauppias-Mervin kanssa. 
Katsotaan mikä on seuraava versio...?


9 kommenttia:

 1. Ah, aloin suunnitella keittiöremonttia..täällä uusi lukijasi, terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Romulyyli-riitta! Uudet lukijat ilahduttvat aina!

  VastaaPoista
 3. Ihana keittiö tulee. Meillä on paksu harmaa laminaattitaso, on tosi käytännöllinen ja antaa mukavan sävyn kaappien oviin. Lattiana meillä on korkki, mikä puolestaan on todella pehmeä ja lämmin jaloille ja estää kaikumista. Jos vanha lattia on kuitenkin käyttökelpoinen, voihan sen jättää uusimatta.

  VastaaPoista
 4. No tämä kolmas on ehdottomasti paras! Juuri tuollaiset yläkaapistot minäkin haluan meille! Ja siis aivan loistava idea myös jättää hieman enemmän tilaa liesituulettimen ympärille!

  VastaaPoista
 5. Sarppu: Täytyykin käydä vilkaisemassa harmaata tasoa, onko sulla blogissa kuvia? - itseasiassa sekään ei ole huono vaihtoehto. Harmaa on armollinen lian suhteen.

  Maria: Eikös olekin? Meillä on samansuutaiset ajatukset. Jännä seurata, miten sinun remppahaaveesi toteutuu. Itse asiassa olen saanut kuvistasi paljon vinkkejä -kiitos!

  VastaaPoista
 6. Hei, meillä keittiössä sivutasot amerikan pähkinäpuuta. Kolme vuotta olemme nyt asuneet ja vielä ovat oikein hyvät. Olen kerran vuodessa puhdistanut miedolla pesuaineella ja öljynnyt tason. Oikein hyvä on ollut. Olen kuullut että puun happamuus tappaa bakteereja noissa tasoissa. Joten siinäkin mielessä kiva. Antaa muutenkin luonnollista lämpöä. Ja mikäli sinulla tulee ruskeat tasot niin eihän lattioitakaan tarvitse sitten vaihtaa... ;) Oikein hyvältä näyttää suunnitelmat!!

  VastaaPoista
 7. PiiaS: Kiitos kommentistasi! Tänään mallattiin keittiöliikkeessä pähkinäpuuta - eikä se näyttänyt hyvältä...Uskon, että teillä näyttää :) Parhaimman vaikutelman antaa harmaa tai sitten valkoinen - niin se vain on tällä hetkellä..

  VastaaPoista
 8. Kaunis kokonaisuus. Mielestäni myös paras :)

  VastaaPoista
 9. Maria: Juu - aina vaan paranee- mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista