Myytävänä Laura Ashley verhot

maanantai 22. elokuuta 2011

Kokeilen kepillä jäätä...
Ihanat 5 v. vanhat Laura Ashley-verhot eivät enää sovi tyttären uuden huoneen tyyliin.
Löytäisivätkö verhot uuden kodin (=ikkunan) pikku - prinsessan luota, tai käyväthän ne isommallekin, jos pitää romanttisesta ilmeestä.

Verhot ovat virheettömät (eiväthän ne käytössä kulu)
 Kangas on Darligton, White puuvillaa ja nauhat Gingham, pink puuvillaa. Ne ovat Laura Ashley verhosuunnittelijan suunnittelemat ja mittatilaustyönä LA:lla teetetyt:

Tässä lähikuva kankaasta:

Mukana tulee tietysti hela hoito verhotankoineen, painotankoineen ja kiinnityssysteemeineen.
 Kiinnitys tapahtuu ruuvaamalla nämä koukut (2 kpl) seinään:
Ja sen jälkeen niihen kiinnitetään verhotanko, jossa reiät - tosi helppoa ja kätevää!
Ikkunan leveys oli 146 cm, joten verhot ovat samaa luokkaa (hieman säädettävissä). Korkeus on n. 60 cm, joka myös on säädettävissä verhot takana olevien klipsien avulla.

Niin ja hintapyyntö (huom! toivomus) olisi 50 € (+postikulut). Aina parempi, jos nouto tapahtuu kotoa tai ne voi toimittaa johonkin lähistölle. Lisätietoa tai kuvia saatavilla.


3 kommenttia:

  1. Kauniit verhot, mutta huoneissamme on paljon sinistä väriä, wc kin on sininen. kiitos lukijaks tulostasi, jos en ole muistanu kiittää, kiva jos joskus käyt, laitan kohta uuden postauksen syksykuvani.Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Pipsa: Kiitos sinullekin kun olet tullut lukijakseni - Tulen pian katsomaan uutta postaustasi! Toivotaan, että aurinko pian palaa tuolta sadepilvien takaa :)

    VastaaPoista
  3. Verhot ovat löytäneet onnelliset uudet omistajat, pikkuneitien huoneen :)

    VastaaPoista