"Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?"

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Alkaa aiheet käydä vähiin, joten hiippailkaamme naapurin puolelle kurkkimaan...
Rakennutimme pari vuotta sitten tonttiemme rajalle aidan, joka polveilee ja tekee mutkia hauskasti. Aita on muuten tukevaa tekoa, eivät viime talven lumet taivutelleet.  Yhdessä naapurin rouvan kanssa suunnittelimme ja kiikutimme piirustukset kuntaan. Siihenkin tarvittiin rakennuslupa(!)

Aikaisemmin tässä oli Terijoensalavapensasaita, siis pajuja, jotka työllistivät ihan mahdottomasti. Niitä piti leikata vuosittain ja syksyisin lehtiä oli ihan valtavasti, jotka oli pakko haravoida, sillä ne mädättivät nurmikon.

Jotakin naapurisovustamme kertoo, että halusimme aitaan portin.... näin pääsemme näppärästi toistemme luo tarvitsematta kiertää 20 metriä :)

Tänään hiippailin tuosta portista kamerani kanssa ja näpsin parit kuvat hänen kauniista kukkasistaan:
 Siis nämä ovat ihan uskomattomia!
Kuulemma pitää hieman kuivahtaa kastelujen välillä, jotta saa kukkimaan näin upeasti läpi kesän. Minun kukkaset eivät enää näytä lainkaan tällaisilta...

Onni on omistaa hyvä naapuri, jolta saa apua milloin tahansa ja jonka kanssa voi nauraa vedet silmissä :D

p.s. Kyllä minulla oli lupa näiden kuvien ottamiseen, joten lähistöllä asuvat älkää pelätkö, että liikuskelen missä tahansa kamerani kanssa...


10 kommenttia:

 1. Meilläkin niin mukavat naapurit...Monet hetket yhessä vietetty.
  Sinulla kyllä kiva blogi, olen vissiin joskus aiemminki piipahtannu, nyt taijanki jäähä vakiasukiksi !
  Lämpimin terveisin kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista
 2. Onni on omistaa ihanat naapurit!
  Mullakin on - ja se tuo kyllä asumismukavuutta lisää mittamattoman määrän.
  Kivaa alkavaa viikkoa!
  Ps. Onneksi mun kukista ei taatusti kukaan tule ottamaan kuvia, ne on jostain syystä ihan karmaisevan näköiset. Naapurisi on kyllä taitava viherpeukalo :)

  VastaaPoista
 3. Lovviisa: Ihanaa saada uusi lukija - tervetuloa lämpimästi! Minä menen heti piipahtamaan kammariisi vastavierailulle :)

  Ellis: Noin mukavalla ihmisellä kuin sinä ei voi olla kuin hyviä naapureita, oli kukat sitten hyvässä kuosissa tai ei :)

  VastaaPoista
 4. Huippu hyvässä kunnossa vielä naapurin kukat! Kyllähän ne itselläkin alkaa olla melko ränsistyneitä, ainakin osa. Mukavat naapurit ovat kyllä siunaus! Kokemusta on! :)

  VastaaPoista
 5. PiiaS: Naapuri sai hieman kukkaliikkeestä apua kukkien hoitoon, mutta hälläväliä - hyvältä näyttävät :) Olet oikeassa, hyvät naapurit ovat siunaus ja täytyy todeta, että minulla on niitä useampia!

  VastaaPoista
 6. Taitaapa naapurisi omistaa viherpeukalon...☺

  VastaaPoista
 7. Irmastiina: Kyllä sillä aika vihreä peukalo on :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja puhtaan raikas blogi, niinkuin sielusikin, samalla tiellä ollaan. Tervetuloa myös mun blogiin, joka on täynnä Jumalan luomia ihmeitä, joita löytyy luonnosta. Myös sähköpostiin voi kirjoittaa joka on blogissani.t.pipsa

  VastaaPoista
 9. Pipsa: Olipa kauniisti sanottu/kirjoitettu, kiitos! Menen heti katsomaan sinun blogiasi!

  VastaaPoista
 10. kiitos kommentistasi!liitytkö myös,niin on helpompi käydä blogillasi klikkaamalla kuvaan.Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista