Hotel City Inegöl yllätti!

perjantai 13. heinäkuuta 2018


Hotelli City Inegöl oli täysi yllätys!

Olimme varautuneet paljon vaatimattomampaan majoitukseen, sillä Inegöl ei todellakaan ole turistikaupunki. Liekö olimme ainoat turistit koko kaupungissa, hotellissa ainakin ekat suomalaiset!

Voitte vain kuvitella, miltä tuntui astua hotellihuoneeseen, jossa odotti ihana hedelmälautanen ja muhkea, leveä vuode. Nyt kello oli jo reippaasti yli puolen yön ja Maha oli jäänyt poikansa luokse.  Olimme olleet reissussa n. 16 tuntia.


Aamun valjetessa ensin kyllä vähän aikaa ihmetteli missä oikein heräsi. Ulkona oli ihana auringonpaiste ja lämpötila varmaan +30 C:ssa, mutta hotellihuoneessa raikas viileä  ilma tehokkaan ilmastoinnin vuoksi.
Aamiaisravintola terasseineen löytyi miltei seinämme takaa samasta neljännestä kerroksessa. Se oli IHANA! Kaikki oli niin kummallista, olimme miltei ainoat asiakkaat koko hotellissa ja aamiaisellakaan ei koskaan ollut kuin muutama ruokailija meidän lisäksi. Miten ihanaa nauttia loistava aamiainen kaikessa rauhassa ilman ryysistä, joka oli viime kertaisella Turkin reissulla 5 v. sitten. Koin kaiken tämän hyvän suurena siunauksena Herralta. Matkamme oli yllättäen kääntynyt luksuksen puolelle. Varsinkin kun hotellissa oli kylpyläosasto hierontapalveluineen, jota kokeilimme 18 €/30 min hintaan. Hintatasoltaan yksi viikko hotellissa vastasi kahta hotelliyötä Suomen keskivertohotellissa!

 Ihastuin totaalisesti hotellin aulan ja respan väritykseen ja laadukkaisiin huonekaluihin. Selvisikin, että Inegöl on keskittynyt huonekaluteollisuuteen Turkissa.Eräänä aamuna Maha ja hänen  poikansa tulivat meille kylään hotelliin. Kuva ravintolan terassilta.


Kuiskasin jo tässä vaiheessa mieheni korvaan: Ei pöllömpi, tästä voisi tulla meidän vakkari lomakohde :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan harmoniselta ja rauhallisen tyylikkäältä paikalta tosiaan näyttää. Melko luksusta niinkuin kirjoititkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka kun jaksat kommentoida, se ilahduttaa joka kerta! Juu, tuohon luksukseen emme olleet varautuneet. Hotelli näytti ulkoapäin kuvissa teollisuushallilta :)

   Poista
 2. Varmaan ajattelit hotellin todellisuuden sinulle valjettua, miten ihmellisellä tavalla Isä halusi palkita sinun pyyteettömän työsi ja vaivannäkösi ystäväsi hyväksi. Ainakin tekstin lukijalle kuvat nähtyä tuli vahvasti sellainen olo.
  Olkaa siunattuja edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä aamuna kun kaikki valkeni, itku pääsi! Ja kyllä miestäkin nauratti! Tämä lahja tuli niin konkreettisesti Isältä.

   Poista