Ylioppilasjuhlat osa1

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Huh, nyt ne ovat ohi, vuosikymmenen isoimmat juhlat, jotka olen järjestänyt meillä kotona. Ja niistä selvittiin! Enpä olisi arvannut että juhlimme tupla-YO-juhlia, mutta niin vain kävi, kun tytär ja isä pääsivät samaan aikaan ylioppilaiksi. Kaikki meni muutoin loistavasti, paitsi aika meinasi loppua kesken. En ollut ajatellut, että minun tulee osallistua KAKSIIN YO-lakitusjuhliin, joista toiset perjantai illlalla (4 h) ja toiset lauantai aamulla (3½ h). Tämä tarkoittaa sitä, että väänsin kakkuja ja katoin kahvipöytää yöllä klo 3:n asti pe-la yönä...

 

Laitan muutaman väläyksen juhlista sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä..
 


Itsetekemäni gluteeniton mansikkakakku
Sankarit, toisella futispallo ja toisella matkalaukku


Elämäni ensimmäinen voileipäkakku!Isä ja tytär musisoivat - Rihannan "Diamonds" ja "On armo suuri ihmeinen"

Nyt on koti täyttynyt ruusuista ja mukavista muistoista.

Seuraavaksi alan sitten suunnitella pojan elokuisia rippijuhlia.... ;)19 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kaunis äiti, kaunis äidin näköinen tytär, komea isä ja komea isän näköinen nuorimies:) Tulee niin mieleen omien lasten yo-juhlat, joissa tekemistä riitti äidillä, mutta kaikki tekeminen huipentui ihaniin ja onnistuneisiin juhliin, joita voi muistella koko loppuelämän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soile! Samaa mieltä, kaikki tekeminen kyllä palkitaan itse juhlassa! Pitää myös paikkansa että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Seuraavaksi alankin suunnitella elokuun rippijuhlia...

   Poista
 2. Lämpimät onnentoivotukset lakin saaneille sankareille ja myös koko perheelle!
  Oman perheen juhlahetket on niin tärkeitä ja ihania <3 Nyt vaan nokka kohti uusia seikkailuita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis! Sinullakin taitaa alkaa hyvin ansaittu kesäloma?

   Poista
 3. Paljon onnea vielä Sinulle, ylioppilaan äidille ja vaimolle! Ja nam, mitä voileipäkakkuja, olet oikea mestari :) Oliko teilläpäin hyvät ilmat eilen? Me jouduimme ahtautumaan sisätiloihin lohikeiton ja myös kahvittelun ajaksi eli aika ahdasta tuli. Olin ajatellut että edes toinen kattaus olisi voinut olla pihaterassilla tilanpuutteen takia, mutta oli aivan liian kylmää siihen. Juhlatunnelma oli sitten ehkä juuri siitä syystä sitäkin tunnelmallisempi ja lämpimämpi täällä sisällä, kun saimme herkullisen ruuan lisäksi nauttia myös upeista ja koskettavista musiikkiesityksistä kylki kyljessä seisten. Teilläkin vaikutti olleen oikein onnistuneet juhlat - nyt voit onneksi hengähtää ja kerätä voimia seuraavien juhlien järjestämiseen. Hyvää ja rentouttavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä noita kaikkia tehnyt itse, vain 2 kpl. Meitä suosi hyvä ilma, jopa saimme lopuksi aurinkoa ja lämpöä terassille. Kurjaa kun te ette saaneet. Nyt onkin sitten rentoutusta ja matkan odotusta. Sunnuntaina Saksaan. Sinulle paljon voimia ja siunausta hoitoihin ja hyvää kesää :)

   Poista
  2. Hyvää lomareissua teille! Ja kiitos toivotuksista - hoidot saatiin onnellisesti päätökseen, ja nyt voi keskittyä muihin asioihin, kuten kesästä nauttimiseen ja ystävien tappaamiseen :)

   Poista
  3. Iik, hyvä kun en sentään kirjoittanut tappamiseen ;)

   Poista
  4. Kauhistus sentään! Onneksi et ;)

   Poista
 4. Upeita kuvia ja todella hienot kakut olet saanut aikaan :) Ihanaa, kun saat perheesi yhteisiin kuviin, minun teinipoikani eivät millään suostu olemaan kameran edessä. Koulun luokkakuvankin murkku jätti väliin :) Meni kyllä onneksi siihen yhteiskuvaan.

  Vai olette tekin lähdössä Saksaan, meillä on lento Berliiniin perjantaina, josta vuokra-autolla Leipzigiin :) Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ne suostuu kuviin, tytär varsinkin :) Me lennämme Muncheniin ja siitä junalla Garmisch-Partenkircheniin. Viikko alppimaisemissa kiipeillen vuorilla. Tekee hyvää...

   Poista
 5. Tulee niin hyvälle tuulelle kun katsoo noita teidän kuvia. Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ajattelin, että tällä tavalla pääset sinäkin mukaan juhliin ;)

   Poista
 6. Kauniita , onnellisia kuvia ♥ Onnea !

  VastaaPoista
 7. Kiitos kun saimme olla mukana juhlavalmisteluissa kuten sisustuksessa ja muussa ja nyt itse juhlissa.
  Teillä on ollut kauniit juhlat!!
  Miten paljon oletkaan valmistanut itse! Voileipäkakutkin!
  Haluaisin ojentaa sinulle, perheen äidille ja kaiken vastuun kantajalle, kaikkein kauneimmat ruusut! (Vaikka teillä on jo paljon ruusuja!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, ei kiittelemistä Kirsti! On vaan niin ihana jakaa onnen hetkiä blogilukijoideni kanssa. Ja itsellekin jää muisto juhlista. Kiitos ruususta, jonka kuvitteellisesti otan vastaan sinulta!

   Poista
 8. Voi kuinka onnellisia ja ihania kuvia!

  ps. minulla on haaste sinulle blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta haasteesta! Pitää alkaa miettiä vastauksia...hmmm...

   Poista