Mary Kay kauneutta

perjantai 14. tammikuuta 2011

Sain kutsun Mary Kay tilaisuuteen. Sain kuulla että kaikki alkoi nyt jo edesmenneestä naisesta, jonka nimi oli Mary Kay Ash. Hänen mottonsa oli "Usko, perhe ja työ - tässä järjestyksessä" . Tuo teki minuun vaikutuksen..

Wow - nyt maailmassa on 1,9 miljoonaa ihonhoitokonsulttia tarjoamassa kauneutta ympäri maailmaa. Pakkohan näitä tuotteita oli ostaa kokeeksi:
Ostin:
Timewise 3-in-1 Cleanser puhdistusaineen, jossa on samassa tuoteessa puhdistus, kuorinta ja raikastus! Eli kuorintarakeet, puhdistusemulsio ja kasvovesi (aika kätsyä):
 Lisäksi ostin Timewise Age-Fighting Moisturizing kosteusvoiteen, jota voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Ostin vielä meikkivoiteen.
Kaupanpäälle sain seerumit yöksi ja päiväksi ja käsivoiteen.

Tilaisuuden järjesti työkaverini. Meillä oli ihana hemmotteluilta takkatulen ääressä. Söimme herkkuja ja kokeilimme emännän hierontatuolia. Kiitos vielä hyvälle esittelijälle ja ihanalle emännälle - kyllä nyt on kauneutta taas moneksi kuukaudeksi!

Kaunista viikonloppua teille kaikille kauniille blogiystävilleni!



18 kommenttia:

  1. Kerrohan sitten kun on kokemusta tuotteista, että olivatko hyviä:)

    VastaaPoista
  2. Uusia tuotteita minulle, kerrothan kokemuksesi :)

    VastaaPoista
  3. Sole ja Jossu: Kerron 4kk:n päästä vaikutuksista. Ihanilta tuotteilta ne kyllä tuntuvat. Ovat kuulemma Jenkeissä myyntitilastojen kärjessä...

    VastaaPoista
  4. Hei taas, blogitauolta! :)
    Selkäni on hieman parempi nyt, ja pitihän mun tulla kommentoimaan sulle tänne, kun kirjoitat sellaisesta aiheesta josta mulla on yli kymmenen vuoden kokemus, eli Mary Kayn tuotteista.
    Serkkuni sattuu nimittäin olemaan Mary Kayn kansainvälinen myyntijohtaja Suomessa, ja hän esitteli minulle ne tuotteet 90-luvun loppupuolella, kun hän oli aloittanut niiden myynnin Suomessa ja unitien perustamisen. Kovasti minuakin pyysi ryhmään ja aloittamaan konsultin hommat, mutta en ehtinyt silloin lähteä siihen mukaan,ja se jäi.
    Tuotteita olen käyttänyt vuosia, ja mielipiteeni niistä on vaihteleva: jotkut tuotteet sopivat herkälle iholleni paremmin kuin toiset, mutta mitä hintavampia hankkii, sen parempia ne ovat. :)
    Esim. seerumit ovat todella ihania, ja rakastan ravitsevaa yövoidetta. Meikki foundationit ovat myös erittäin ihania ja hyvin levittyviä ja kevyitä, mutta sopivasti peittaviä; tarkoitan siis nestemäisiä tuotteita.
    Mielestäni Mary Kayn ripsarit eivät pysy hyvin, vaan rapisevat pois - ainakin minulla.. tosin mulla on niistä vaan puolen vuoden käyttäkokemus.

    Tässäpä minun kokemuksiani.

    VastaaPoista
  5. Vielä siitä Mary Kayn "Usko, Perhe, Työ" -motosta:
    Vuosien kokemuksen perusteella olen huomannut, että se on amerikkalainen konservatiivinen tapa myydä tuotteita kotimyynnin kautta. Mitään henkilökohtaista uskoa ei myyjiltä edellytetä, eikä ne asiat tule esille mitenkään edes kansainvälisissä yhteyksissä.
    Eli, bisnestä kuin bisnestä, niin kuin mikä tahansa verkkomyynti, kotimyynti yms.. :)

    VastaaPoista
  6. Esther: Mukava kuulla kokemuksistasi. Ymmärsin tuon usko, perhe työ- moton, että se oli Mary Kayn oman elämän motto...

    VastaaPoista
  7. Hei!
    Löysin blogisi ja mielenkiinnolla lueskelin postauksen. Olen tutustunut MK-tuotteisiin ja muutamaa itsekin kokeillut ( mm. tuon " perussetin" jonka olet hankkinut )
    Olen päätynyt kuitenkin aivan kaupasta saataviin tuotteisiin. Niitä on varmasti tarjolla, mikäli MK-esittelijä lopettaakin esittelyt.
    Ja hintaviakin ne ovat, joskin laadukkaita.

    Meikkejä käytän MK:lta jonkin verran ja siellä on ihania luomivärejä, huippuhyvä huulipunan kiinnitysvoide ( lipbalm ? ), huulikiillot ja käsienhoitosetti on myös aivan ihana ( ja kallis :) ) mutta sitä voi todella suositella kokeitavaksi!!

    Motto on hyvä ja soisi sen olevan kaikkien kristittyjen prioriteettijärjestys :)

    vierailija Savosta

    VastaaPoista
  8. Terveiset sinne Savoon, kiva että lukijoita on ympäri Suomea, on tämä netti ihmeellinen..kiva kuulla kokemuksiasi, voisi testata tuota huulipunan kiinnitysvoidetta (huulipuna pysyy yleensä vain pienen hetken).

    VastaaPoista
  9. Tilasin juuri viime viikolla uuden MK:n huulipunan kun entinen oli päässyt loppumaan. MK:n huulipunat ovat ihania, ja mistään muualta en mm. löydä tätä ihanaa persikkaista värisävyä, joka MK:lla on! olen käyttänyt muitakin meikkejä ja tykännyt, ihonhoitotuotteita en ole ostanut. / Ihanaa ja kaunista viikonloppua! / Sari S.

    VastaaPoista
  10. Se motto on kai ollut alunperin Mary Kayn oma motto. Se tulee kuitenkin aina esille kun käy läpi niitä esittelyjä ja esitteitä, jotka ohjaavat tuotteiden konsulentiksi.

    Ymmärtääkseni monet mieltävät sen motto-asian kuitenkin pikemminkin niin, että uskoo itseensä ja tuotteeseen, on perheellinen (tai ei ole estettä, vaikka on perhe) ja sitten työtä teet itse valiten, miten paljon sitä teet, ja sen mukaan voit edetä niin pitkälle kuin tahdot. Pääpointti on perustaa oma ryhmä ja kouluttaa sitten omat konsulentit, joiden myynnistäkin saat itsellesi provikat.

    Mielestäni meikkikonsulentin työ ei edellytä sen kummemmin tunnustavaa uskoa kuin mikään muukaan konsulentin työ, mutta kun teemme Jumalalle sen minkä työksemme teemme, niin kaikenlainen työ on mielekästä ja kivaa ja tuottaa tulosta. <3

    Tiedän erään meikkikonsulentin, jonka Herra otti vuosia sitten kokopäiväiseen julistajan työhön. Ei tosin ollut MK konsulentti vaan muun vastaavan firman.

    VastaaPoista
  11. no, oli motto kenen tahansa, niin sitä on hyvä noudattaa...ja enpä ole minäkään kuullut että meikkikonsulenteilla pitää olla tietty vakaumus :)

    VastaaPoista
  12. Hyviä tuotteita, itsekin olen jonkin verran käyttänyt. Aika hintavia tosin, mieluummin ostan kotiin jotain...:-)

    VastaaPoista
  13. Mary Kay on minulle, kosmetiikan suurkuluttajalle, ihan uutta. Onko myynnissä ainoastaan konsulenttien kautta ja jos, mistä voisi lähteä kyselemään?
    Kiva blogi sinulla; sait minusta vakiolukijan. :)

    VastaaPoista
  14. Marilla: Niinpä, kaikkea ei voi saada va miten se menikään...
    Carlina: Miten voi olla uutta, minä olen ollut jo 3 kertaa kutsuilla 10 v ajan. Otapa selvää. Sinulla on oikein Luxus-luxus - kosmetiikka blogi, kävin kurkkaamassa - hieno!

    VastaaPoista
  15. Sari S: Ihanaa viikonloppua teille!!!

    VastaaPoista
  16. Hei! Olen Itsenäinen ihonhoitokonsultti Mary Kayllä ja törmäsin tähän blogiin sattumalta. Ihanaa kuulla että täällä on tykätty tuotteista!!=) Jos olette kiinnostuneita emännöimään ihonhoitotilaisuuden, voitte ottaa yhteyttä! Sähköpostini on k.salla@gmail.com :) Terveisin Salla

    VastaaPoista
  17. ^Korjaus tuohon sähköpostiosoitteeseen: eli k.salla@hotmail.com :))) Tää on ihana blogi!

    VastaaPoista
  18. Kiitos Salla - palailen, jos on tarvetta! Tuotteet tuntuu kyllä tosi hyviltä :)

    VastaaPoista