Jatkaako vaiko eikö jatkaa...?

perjantai 4. tammikuuta 2013


Blogini kohtalo mietityttää minua nyt kovasti...
Olen kirjoittanut Hunajaa ja maitoa-blogia vuoden 2010 kesästä.
Blogini teema on pyörinyt "Valloittava Salaisuus"  - kirjan ympärillä samalla kun olen tehnyt havaintoja elämästäni ja lähiympäristöstäni naisen näkökulmasta.

Blogissani käy päivittäin 600 - 700 henkilöä lukemassa (aina uuden postauksen jälkeen) ja se on hurja määrä se! Julkisiksi lukijoiksi on ilmoittautunut 127 henkilöä.

"Valloittava Salaisuus" - kirja on kohta loppuunkäyty ja alunperin ajattelin, että blogi saa myös loppua sen myötä.

...mutta, mutta...

Olen kiintynyt blogiini. Blogi on antanut minulle PALJON, joista ihaninta ollut oppia tuntemaan teidät rakkaat ystävät. Muutamien kanssa olen jopa tavannut. Toisten kanssa olen käynyt sähköpostikeskusteluja. Pelkään ja suorastaam kauhistun, kun ajattelen, etten kuule teistä enää mitään.

SIISPÄ, kyselen teiltä lukijat, mitä mieltä olette? Jatkanko? Ja jos, niin ainakin haluan uudistaa blogiani. Mutta mihin suuntaan? Mistä te pidätte eniten, mitä saisi olla vähemmän?

Julkisia lukijoita olisi kiva saada lisää, eli jos klikkaat tuossa vasemmassa laidassa olevaa "jäsenet" - palkkia, olisi se myös jonkinlainen rohkaisu jatkamaan..


Näihin mietteisiin...


Marita
22 kommenttia:

 1. Vakituinen lukija täällä huhuilee, että jatkathan.....
  Minä innostuin lukemaan tuon Valloittavan salaisuuden ansiostasi ja olen kiitollinen. Ostin sen ystävälle lahjaksikin:)

  Minusta parhaat jutut ja kirjoitukset syntyvät kirjoittajansa sydämeltä, joten en osaa aiheita ehdottaa....

  VastaaPoista
 2. Tuohan oli helppo kysymys....ilman muuta jatkat...:)

  VastaaPoista
 3. No iliman muuta jatkat, aina käyn täällä kurkkimassa ja tulen iloiseksi, kun uusi päivitys on ilmestynyt.
  Jatkat vaan samaan varmaan tyyliisi :)
  Ihanaa alkanutta vuotta.
  Eija

  VastaaPoista
 4. Ehottomasti jatkoa toivoo tämä vakituinen lukijasi ♥

  VastaaPoista
 5. Jostain tänne tupshdin lueskelemaan ja katselemaan kauniita kuvia!
  Kannustan jatkamaan, vaikka blogisi onkin minulle uusi tuttavuus. Aloitin itse bloggaamisen vuosi sitten ja olen ihan koulussa - tämä on antoisa harrastus:)
  Haleja ja onnellisen uuden vuoden toivotuksia♥
  SisustEllen

  VastaaPoista
 6. Totta kai haluaisin että jatkat! Ei ehdotuksia, ei vaatimuksia, ei mitään muuta kun jatkaisit vaan! Tervehdyksin Kaisa

  VastaaPoista
 7. Toivoisin kovasti että jatkat. Innolla odotan aina uusia päivityksiä ja kuvasi ovat niin kauniita! Aiheista on vaikea sanoa, ei täällä mitään ole ollut, jonka lukematta olisin jättänyt :)

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti jatkoa toivotaan! Tämä sinun blogisi on minulle blogimaailman "turvasatama". Täältä saa aina hyvän mielen ja hyvän tunteen syvälle sisimpään! Kivasti monenlaisia asioita olet käsitellyt tähänkin mennessä; ruokaa, sisustusta, ostoksia, matkustelua, syviä ajatuksia ja paljon paljon muuta. Itse olen ollut über-kiireinen jo pidemmän aikaa ja ehdin aina silloin tällöin käydä vain kurkkimassa siellä täällä, kommentointi on jäänyt selvästi vähemmälle viime aikoina. Mutta täällä ollaan ja hengessä mukana!!! Ihanaa loppiaista sinulle ja perheelle!

  VastaaPoista
 9. Jatkoa toivon minäkin blogillesi!
  Jään kaipaamaan jos lopetat, täällä on ilo vierailla.

  VastaaPoista
 10. Voi Marita, ethän oikeasti edes mieti lopettamista <3 Ilman muuta jatkat!
  Tämä on ihana, positiivisen energian blogi, jossa jaat niin ihania asioita meidän kanssamme <3
  Minusta tämä sinun blogisi on niin sinun "näköinen", en äkkiseltään osaa kaivata mitään muutosta, tykkään tästä ihan tällaisena. Mutta jos inspiraatio iskee ja haluat muokata sisältöä tms. don´t worry, täällä ollaan silti <3
  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Huomaan, että en ole halunnut edes ajatella lopettamisasiaasi. Mielessäni on käväissyt, että ethän sinä voi! Mitä sitten, jos ei ole Hunajaa ja maitoa blogia...?!

  VastaaPoista
 12. Hei Marita,Olen samaa niin monen kanssa ET VOI lopettaa tätä Hunajaa ja Maitoa-blgiasi. Miten saisin tietää ajatuksiasi ja mitä sinulle ,perheellesi ja ystävillesi kuuluu jos tämä sivusto loppuisi :(
  Jatkat vain samaa omaa tyyliäsi kuten tähänkin asti.Esim. miten muuten olisin saanut tietää"Valloittava salaisuus" ja Mailis Janatuisen kirjoista jos Sinä et olisi niistä kertonut....et voi lopettaa.Siukkista sulle, Ritu

  VastaaPoista
 13. No et tietenkään lopeta! Uutta postausta vaan tulemaan ihanainen! Ilman blogiasi emme mekään olisi koskaan tavanneet :)

  Siunattua uutta vuotta teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 14. Ethän lopeta blogiasi! Luin siitä jo ennen joulua ja olin harmissani. Nyt huomasin että oletkin kirjoitellut paljon sen jälkeen.
  Minä ainakin seuraan mielenkiinnolla blogiasi, aiheesta ku aiheesta.
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi tänä vuonna! Ja tapaillaan blogimaailmassa!

  VastaaPoista
 15. Kaikki te neljätoista, jotka olette kommentoineet tähän mennessä. Olen miltei liikuttuneena lukenut viestejänne, ja tiedättekös, ne ovat saaneet minut uusiin ajatuksiin, haluan JATKAA blogiani. Tosin edelleen mietin ja odotan inspiraatiota uuden suunnan löytämisestä. Jotakin raikasta, uutta, kiinnostavaa, jossa olisi hiven enemmän kuin pelkät omat mietteeni. Jääkää odottamaan, älkää karatko :)

  VastaaPoista
 16. Heippa Marita :). Olen näköjään niin onnetön pölö, että olen unohtanut liittyä jäseneksi. Piti tehdä se heti, kun ilahtuneena huomasin sinut omassa blogissani. Asia korjataan tuotapikaa :).

  En ole vielä ehtinyt kovin montaa tekstiäsi lukea, mutta sekin puute laitetaan tässä kuntoon. Ei muuta kuin lisää vaan tulemaan. Ihan mitä vaan, ei väliä :)

  VastaaPoista
 17. Voi sinua Annukka, et ole yhtään pölö:) Tässä parhaillaan lataan akkuja ja kyllä täältä kohta pesee...

  VastaaPoista
 18. Jatka vaan :), tv. Kati-sisko

  VastaaPoista
 19. Hei, tässä sulle innoittajaksi: aloitin uuden blogin! Osoitteesta: http://karjalantytto.blogspot.fi löytyy. - Hyvää keskitalvea ja siunausta, toivoo blogisisko Kaisa.

  VastaaPoista
 20. Odotan vanhojentanssien pukukuvaa! Kerran sen täällä näin mutta se oli niiin kaunis, että sitä katsois vaikka miten paljon!

  VastaaPoista
 21. Marita; ehdottomasti jatkat tätä kaunista ja ainutlaatuista blogia, anteeksi että olen niin harvoin nykyisin kommentoinut. Ihanaa lumista tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku hei, kyllähän minä jatkankin...pakkasta riittää, mutta sydämessä on lämpöä :)

   Poista