Inpetto

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Mitä viedä lahjaksi uuteen kotiin? Siispä suunnistin jälleenSweet Living myymälään (ja kiitin mielessäni että sellainen on ilmestynyt kotikulmilleni), ja kas - täydellinen lahjavalinta: Inpetto tuotteita!
Poimin hyllyltä paraslaatuista oliiviöljyä, merisuolaa ja metsämarjoista tehtyä salaattikastiketta. Lahja, joka käy kenelle tahansa iästä, sukupuolesta ja tyylistä riippumatta.
 Liikkeen ystävällinen omistaja pakkasi tuotteet kauniiseen Inpetto-laatikkoon, jonka kantta koristaa kaunis nainen, liekö nunna:


Nyt vain toivon, ettei uuden kodin omistaja lue tätä postausta ennen huomista :)

Ja ihanaa - 4 päivää vapaata!

 

7 kommenttia:

 1. Oiva ja erilainen lahja! En ole ennen moisista tuotteista kuullutkaan. Jo pelkästään tuo lahjapaketti näyttää upealta ja tuotteet laadukkailta. Sopivat kyllä kelle tahansa!

  VastaaPoista
 2. Sanna-Riikka: Eikös vain? Itsekin ilahduin kun löysin muuta perinteisten kukkien sijaan..

  VastaaPoista
 3. Ihana, ylellinen lahja! Jotakin mitä ei tule helposti itse ostettua!

  VastaaPoista
 4. Yritän itsekin etsiä aina jotain erilaista annettavaa lahjaksi. Nautin lahjojen hankkimisesta ja antamisen ilosta. On mukava miettiä lahjansaajan persoonaa, kotia yms. millä ilahduttaisin tällä kertaa :)
  Hauskaa loppiaista kyläilyjen merkeissä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! Kaikenlaiset purnukat kiinnittävät huomioni :)

  Mikäli kiinnostaa niin ihania Avon ja Oriflame tuotteita (kosmetiikkaa, asusteita) voi tilata kauttani tai tehdään sulle tunnukset ja voit itsenäisesti tilailla. Valikoimaa riittää, joka kuvastosta löytää jotain uutta.

  VastaaPoista
 6. Kivoja lahjoja ja varmasti ilahduttavat saajaansa! Kiva idea muuten tuo leikekirja edellisessä postauksessa. Itsekin olen leikellyt ihania juttuja lehdistä, mutta tuolla ne lojuu yhdessä pinossa :)

  Kaunista loppiaista!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Marilla ja Jaana käynnistänne ja mukavaa viikonloppua teillekin!
  Kisu: Avon tuotteista olen alkanut pitää ja saan niitä aika kätevästi paikallisen välittäjän kautta. Onnea sinulle välityshommiin!
  Maria: Kiitos kauniista sanoistasi jälleen ja mukavaa viikonloppua jalasta huolimatta!

  VastaaPoista