Riviera Maison

perjantai 7. tammikuuta 2011

Blogiharrastukseni myötä olen tutustunut Riviera Maison tuotteisiin.
Vietin mieheni kanssa Hesa-päivää (meillä on silloin tällöin tapana lähteä "maalta Sipoosta" kaupunkiin), johon tällä kertaa kuului tupaantuliaiset, leffa ja yöpyminen Glo-hotellissa. Halusin myös käydä tutustumassa Manskulla avatussa Riviera Maison liikkeessä.
Siellä oli menossa ALE ja aikamoinen hullunmylly. Siitä huolimatta totesin, että hmmm...ehkäpä tämä tulee olemaan olohuoneen tyylini tulevaisuudessa. Todella laadukkaita ja hyvännäköisiä huonekaluja ja tekstiilejä. Värit ovat lämpimän neutraaleja.Voi, miksi tällaisia ei ollut 10 v. sitten!

Mukaan lähti pari alennustuotetta, mutta en laita kuvia tänne, sillä ne voivat vielä päätyä jollekin lahjaksi..

Muuten hotellihuoneemme ikkunasta oli aivan mainio city-näkymä:
Aleksanterinkatua
Ja huone oli kivan moderni...
Kuten huomaatte, hotellihuone muistuttaa Glo Hotelli Selloa. Pidän muuten tuosta vaatekaappi-sänkyratkaisusta ja aloin miettiä, josko meillekin sellainen...tyylikästä, tyylikästä...

Mukavaa viikonloppua kaikille teille uskollisille blogissani kävijöille, ne lupailevat nollakelejä! 
(Laitan lisää Hesa-kuvia viikonloppuna)
12 kommenttia:

 1. Voi kun minäkin pääsisin tuohon kauppaan :) Kaunis hotellihuone, teillä on ollut varmasti ihana reissu. Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Riviera Maisonin tuotteet ovat ihastuttavia kautta linjan, hieman tyyriitä, mutta laatu maksaa.
  Onpas tyylikäs hotellihuone, täutynee laittaa hotellin nimi muistiin.
  Mukavaa viikonloppua täältä mökiltä Ruovedeltä:)

  VastaaPoista
 3. Tuolla pitääkin käydä ja Marita, mulla on oma nukkekoti... ei se koskaan ole myöhäistä :) Tuunailut on kesken eikä varmaan ikinä valmistukaan, kun aina tulee muutoksia mieleen, mutta kivaa se on, ei muuta kuin hankkimaan oma nukkekoti ;)

  VastaaPoista
 4. Johanna: Kyllähän sinä pääset, kun lähdet vain Hesaan perheen kanssa tai ilman :)
  Hanne: Ruovesi on lähellä synnyinpaikkaani Vilppulaa! Missäpäin Ruovettä mökkinne on?
  Raisa: Ai on sulla oma nukkekoti? Hauska kuulla monipuolisista harrastuksistasi!

  VastaaPoista
 5. Wau mikä näkymä - ihana citymaisema, tekis kyllä hyvää meillekin lähtee täältä maalta joskus edes vähän kaupunkiin hurvittelemaan;)...ai niin, ai niin, mähän lähen Hesan suunnille ens lauantaina tyttöjen kanssa. Kiva juttu sekin...voi tota Rivieran liikettä, sinne jos pääsis niin hulluksi tulisin;)

  VastaaPoista
 6. Sanna-Riikka: No sinullehan tuo liike aivan oikea osoite - kotisi on kyllä yhtä ihana kuin RM! Kivaa tyttöjen matkaa Hesan kulmille!

  VastaaPoista
 7. Oi voi, RM-tuotteet on ihania! Meidänkin naapurikaupunkiin on avattu yksi liike, kiva siellä on töiden jälkeen käydä kurkkimassa. Vähän tyyriitä kyllä, mutta säästäen vois hankkia isompiakin asioita.

  VastaaPoista
 8. Sissi. Niinpä. Minäkin laskeskelen mistä voisi tinkiä, jotta saisi jotain, josta TODELLA pitää..

  VastaaPoista
 9. Vautsi, sielläpä on eletty herroiksi ;) Itsekin tykkään Riviera Maisonin jutuista, harmi vaan, että harvemmin passaavat mun lompakolle :D


  Toivottavasti teillä oli mukava reissu ja saitte vähän ladata akkuja!

  Rentouttavaa viikonloppua Marita!

  VastaaPoista
 10. Maria: Joskus pitää ottaa aikaa puolison kanssa ja meillä olikin tosi kivaa! Sinun tyylisi kuvista päätellen on aika paljon tuota RM, vai osunko ihan väärään? Teille myös mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Hei Marita, suosittelen lämpimästi joskus yöpymään hotelli havenissa(www.hotelhaven.fi). Ei sillä ettei Glokin olisi upea KlausK unohtamatta.

  Meillä on myös miehen kanssa tapana tehdä näitä hesa viikonloppuja kaksistaan :)

  VastaaPoista
 12. Anne: Kiitos vinkistä! Tosin taitaa olla liian kallis paikka meille..Hotelli Glo:hon pääsemme hivenen edullisemmin, koska sukulainen työsuhteessa..

  VastaaPoista