Uusi vuosi 2017

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi 2017

Mitä tuonee tullessaan?

Vuosi 2016 toi asioita, joita en osannut edes suunnitella. Matkojakin tuli tehtyä, mutta ne unohtuvat nopeasti. Päällimmäisenä jäi mieleen Jumalan rakkaus ja huolenpito. Jopa hädän hetkellä Hän auttoi ja Hänen apuunsa voin turvata aina, mikä on todettu 32 v kokemuksella.

Vuoteen 2016 liittyy sana mökki. Ensin pieni söpö kesämökki, jossa sain hiljentyä, levätä ja nauttia kauniista kesästä. Talveksi muutin isompaan mökkiin Leville. Enpä olisi uskonut, että vuorotteluvapaahaaveeni toteutui niin sutjakkaasti ja kaikki osaset menivät nappiin, mutta niinhän se on ollut elämässäni tähänkin asti. Tosin aina ei näytä auvoiselta, mutta lopputulos on ollut paras. Nyt saan viettää bonusaikaa tyttäreni kanssa ja jakaa yhteistä kokemusta: ravintolan ja respan ylläpitoa.

Sain viettää 22 v hääpäivää ja uutta vuotta oman kullan kainalossa omassa kodissa. Pitkä avioliitto on siunaus ja olenkin todennut, että meistä itsestä on enimmäkseen kiinni pidämmekö alttarilla annetut lupaukset.

Lahjana saimme isovanhemmuuden, kun miehen nuorempi poika yllätti meidät täysin. Sepä olikin yllätyksistä parhain ja on ollut valtava ilon aihe perheessämme kuin myös nuorenparin avioituminen.


Kaikki on suurta lahjaa ja kiitollisin mielin katson siis taaksepäin.
Mutta nyt ilolla ja rohkeudella eteenpäin vuoteen 2017. 


Hyvää ja Siunattua Uutta Vuotta teille jokaiselle tärkeälle!

"Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. katso minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan"

 (Jes 43:18-19)t. Marita8 kommenttia:

 1. Löysin tieni tänne Elliksen kautta - onnellista uutta vuotta <3
  terkuin SisustEllen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla miten joku on löytänyt tiensä tänne ! Sinulle myös onnellista uutta vuotta!

   Poista
 2. Olette niin ihana ja onnekas pariskunta! Jatkukoon siunaus ja kaikkinainen onnellisuus elämässänne.
  Ystävyydestänne kiitollisena,
  Helena


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena kauniista sanoistasi! Siunaukset on tarkoitettu jaettavaksi - ystävyys on yksi suurimmista siunauksista! Ihana on saada tuntea teidät!

   Poista