40. vuorotteluvapaapäivä

maanantai 9. tammikuuta 2017

Tänä aamuna herätessäni olo oli erinomainen hyvin nukutun yön jälkeen. Sinänsä mainitsemisen arvoinen asia, sillä herätyskello soi 6.20 ja yleensä tuohon aikaan olen kaikkea muuta kuin virkeä. Syynä hyviin uniini oli edellisen päivän 1½ tunnin hiihtolenkki! Hiihdin tasaista maastoa Lapinkylään ja takaisin South Pointiin. Huomenna aion hiihtää uudestaan. Voi kunpa saisi jatkettua tätä liikuntamuotoa, sillä se palkitsee niin paljon hyvän olon muodossa. Tunsin  kuinka joka solu ahmi happea ja joka lihas nautti liikkumisen riemusta. Ah, ihanuus!

Tällaista vuorotteluvapaan kuuluu olla! Eipä kestänyt kuin 40 pv tajutessani sen :)

Eilen tytöt Eleonora (Nonna, Elppu, Ele) ja Roosa olivat viimeistä päivää töissä. Kyllä he olivatkin ahkeria ja reippaita. Nuorissa löytyy iloa ja energiaa, jota mieluusti näin vanhemmiten katselee.


Nyt tytöt juhlistivat työrupeamansa loppua menemällä ulos syömään...


Minulla oli eilen täällä mökillä Naistenpiiri. Huomaatte varmaan, että siellä piiri missä Marita. Ei piiriin tarvita kuin 3+ naista. Yksin tai kaksin ei voi piiriä oikein muodostaa. Meillä oli tunnelmallinen ja kodikas ilta viiden naisen kesken. Tutustuimme toisiimme ja jokainen totesi, että tällaista henkireikää tarvitaan.


Tällä viikolla on Ravintola Aurora Skyn viralliset avajaiset, jonne saapuvat vanhempani ja siskoni perheineen. Hulinaa täyteen tulee siis möksykkä :)
Kuvassa isän kanssa...

Näissä merkeissä, melkein vuorotteluvapaani puolessa välissä - apua...!

4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen vuorotteluvapaapäivä :) Hiihto on kerrassaan mainio laji.
  Ihanaa uutta päivää ja mukavaa hiihtolenkkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihto on kivaa kun on lunta! Tänään hiihdin taas heti aamusta, jonka päälle saunaa. Kyllä on virkeä ja herännyt olo :)

   Poista
 2. Siis aivan ihana tuo teidän "mökki", pikemminkin huvila.
  Onnittelut ravintola-upeuden avajaisista!
  -Helena

  VastaaPoista