Mökkielämää

perjantai 6. tammikuuta 2017

Tammikuu Lapissa. 

Pakkasta lähemmäksi -40 C. 

Mökki, jossa asun tuntui jäähtyvän uhkaavaa vauhtia, mutta onneksi lisäpatterin ja takan avulla sain ison mökin takaisin lämpimäksi. Mökissä on nukkumatilat 12 hengelle. Mökissä on mukavaa, sillä tyttäreni on ystävättärensä kanssa töissä Ravintola Aurora Skyssä. 
Meillä on kiva kolmen naisen kommuuni :)

Tytöt lähtevät ensi viikolla omille teilleen. He muuttavat Bulgariaan Dobrichin kaupunkiin vaihto-oppilaiksi puoleksi vuodeksi (Varna University of Management). Minä jatkan täällä. Ensi viikolla tulee sukulaisia enemmänkin, sillä meillä on Aurora Skyn viralliset avajaiset.

Olen nauttinut Lapin talvesta. Taivas on uskomattoman kaunis joka päivä. Lumi tuo valoisuutta ja revontulet ovat jotakin uskomatonta! On ollut mukava tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä yhteistä projektia: luoda elämyskohdetta Leville. Olemme tainneet onnistua, sillä Tripadvisorissa Levin Iglut on noteerattu jo toiseksi parhaimmaksi kohteeksi Levillä!


Mukavaa loppiaista ja viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Revontulet ovat upeita.Tv:ssä näytettiin tänään,kun oli kaukaa Kiinasta tullut turisteja katsomaan niitä.Kylmää on täälläkin Pohjanmaalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Lapissa on valtavasti turisteja. Tuntuu kun olisi ulkomailla. Kylmyys alkoi hellittää ja nyt mittari näyttää vain 5 astetta.

   Poista
 2. Ompas siellä ollut hurjat pakkaslukemat. Ihania kuvia ja niin kaunis mökki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmis! Hyvin olen viihtynyt tässä mökissä. Taaskin mulla on tuli takassa ja villasukat jalassa - oikein on kodikas olo :)

   Poista