Juhlia ja elämyksiä

tiistai 17. tammikuuta 2017

Mökki on hiljentynyt.

Mökki ja osa igluistakin oli varattu suvun käyttöön viikon verran, sillä vietimme Ravintola Aurora Skyn virallisia avajaisia. Itse sain kunnian toimia tilaisuuden juontajana. Kansanedustaja Arto Pirttilahti katkaisi nauhan - ja täten paikka oli virallisesti avattu. Musiikista vastasi lappilainen taiteilija Veli Koljonen.
Tässä You tube-videossa kooste avajaistunnelmista:


Olemme siis viettäneet avajaisia ja syntymäpäiviä. Tuntuu että puolet suvusta on syntynyt tammikuussa! Juhlistimme siskon ja siskonpojan synttäreitä Tamppaaja-ajelulla. Se olikin hieno kokemus.. Tamppaaja, snow-cat tai mikä lie kapistus, jota on käytetty rinteiden tasoituksessa, vei meidät yöllä Levitunturin huipulle. Siellä oli kaunista, hiljaista, kuu kumotti ja tähdet loistivat. Revontulia ei tällä kertaa näkynyt, mutta voin kuvitella mikä elämys, jos niitäkin sattuu olemaan. Tamppaajassa oli mukavan lämmin istuskella ja katsella reitin varrella olevia kauniisti valaistuja puita.

Tämän elämyksen järjesti Lapland HideMinä, Krisse-sisko ja Ella (kummipoikani tyttöystävä) keskiyön kuutamossa Levitunturin huipulla


Meidän porukka ja Snow-CatKuva Lapland Hide sivulta
Elämyksiä Lappi on tulvillaan ja olen kiitollinen kun saan viettää näin erilaisen talven. Mutta välillä on alkanut tulla pieni koti-ikävä. Se lientynee hieman, sillä menen kotona käymään viikonloppuna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti