Jotakin uutta ilmassa...

perjantai 9. syyskuuta 2016

Onpa ollut tapahtumarikkaita viikkoja - sen vuoksi blogin ylläpitokin on jäänyt retuperälle. Paljon olisi mielessä aiheita ja asioita, joista haluaisin kirjoittaa. Ehkä päällimmäinen ja iloisin uutinen on kuitenkin että 

JÄÄN 100 päiväksi VUOROTTELUVAPAALLE

alkaen joulukuun 1. päivä. Mutta en aio vielä paljastaa suunnitelmiani, miten tuon vapaan aion käyttää. Jotenkin en uskalla, sillä siihen on vielä aikaa ja voihan jokin asia mennä eri tavoin kun on suunnitellut. Mutta siitä voitte olla varmoja, että blogini muuttuu mielenkiintoiseksi...No äh, en voi olla paljastamatta: Muutan Leville!!! Siellä on alkanut rakennusprojekti ja igluravintola avataan talven kuluessa.

Toinen iloinen asia on, että naistenpiiri, mun ikioma ihana naisjoukko alkoi taas kokoontua. Ihan uskomatonta, että olemme 10 vuotta tavanneet säännöllisesti, saaneet kasvaa ja vanhentua toistamme tukien ja rohkaisten. Lisäksi on uusia naisia uskaltautunut joukkoon. Meillä kaikilla on niin erilaiset elämät, mutta yhteinen usko rakastavaan Isä Jumalaan.

Eilisessä piirissä parasta oli, että sain esitellä kaikille ystäväni Helenan, nuoren lesken, johon olen tutustunut blogini (!) kautta vuoden alussa. Kerroinkin tarinaamme täällä. Helena kertoi meille koskettavan elämäntarinansa  ja lauloi kaksi kaunista itsetekemää lauluansa. Herkkää, kaunista ja syvälle menevää...Luulen että hänestä tullaan kuulemaan vielä paljon.


4 kommenttia:

 1. Päivän Sana

  Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.
  Jes. 41:10 (KR33/38)
  Hei Marita,olipas "jymy juttu" ja tämän päivän sana tukee sinua.:)
  Sinua siunaten,Ritu

  VastaaPoista
 2. Miten Helena uskalsi kirjoittaa sinulle, vaikka ei edes ollut nähnyt sua! Rohkea nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla rohkea! Ja kyllähän hän tunsi minut blogini kautta....

   Poista