Koti-ilta...

lauantai 24. syyskuuta 2016

Syksy saapuu yllättävän nopeasti. Voiko uskoa, että ensi viikolla on jo lokakuu? Juuri äskenhän oltiin kesässä...

 Useat viikonloput ovat kuluneet mökillä, mikä tietää sitä, että kotona moni asia on..no, jäänyt retuperälle (mitäköhän lie tuokin tarkoittaa?). Siitä syystä olen ilolla viettänyt kotiviikonloppua ilman minkäänlaista kutsua tai velvoitetta. Tänään ryhdistäydyin jopa niin paljon, että aloin pestä talomme ulkoseiniä homeenpoistoaineella ja kylläpä kirkastui!

Mies on futisreissulla ja minä täällä kotona sytyttelen kynttilöitä ja nautin ihanan rauhallisesta koti-illasta. On täällä kotona toki poikakin tehden koulujuttuja.

Eipä mulla tällä kertaa sen kummallisempaa asiaa kuin että haluan toivottaa teille mukavan leppoisaa syksyistä viikonloppua rakkaat ystävät, jotka jaksatte uskollisesti käydä lukemassa blogiani.

Heittäkääpä joskus jokin kommentti, niin tietäisin hieman enemmän teistä. Laskurin mukaan täällä käy melkonen joukko, mistä olen tosi iloinen :)
10 kommenttia:

 1. Täällä samanlaisia ajatuksia ja yksin minäkin kotona, miehen ollessa pitemmän viikonlopun mökillä. Remontin loppuvaiheet menossa, ens viikonlopulla muuttohommat siellä. Minäkään en ihan yksin, vaan pojan koira on hoidossa.
  Keittiönkaapin ovet pyyhkinyt/pessyt, siivoushommissa ja neulomista. Flunssa meinaa tulla, niin pitää ottaa vähän rennommin, mutta syksy se vaan on jo, ja kohta talvi. Nautitaan vuodenajoistamme.
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkos sinä Päivi Instagramissa? Kuulostat niin kovin tutulta.. Tai sitten vaan olet sielunsisko. Molemmat nautimme koti-illoista ja vuodenajoista :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3 Hyvää syksyn jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ja kiva kun kommentoit - nyt tiedän sinunkin olemassaolosta ja blogista :)

   Poista
 3. Elämänmyönteistä blogiasi on mukava lukea. Siunausta ja kaikkea hyvää syksyysi :)
  Toivottelee Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Tuo elämänmyönteisyys ilahdutti minua kovin :)

   Poista
 4. Minäkin luen myös säännöllisesti päivityksiäsi ja kiitän vaihtelevista aiheista. Kuvasi ovat valtavan hyviä ja aiheet laidasta laitaan. Toivotan ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Joskus minua vaivaa laidasta laitaan aiheeni, melkoinen sillisalaatti tämä blogini, mutta hauskaa, jos se onkin positiivista :)

   Poista
 5. Minäkin ihailen kuviasi, mökkikuvat eritoten ovat olleet kertakaikkisen upeita.
  On nautinnollista lukea hyväntuulista blogiasi arjen askareista glamour-hetkiin.
  Auringon hehkuja syyspäiviisi toivottaa Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista se elämä meillä jokaisella, arkea ja joskus glamouria, murheita, mutta niidenkin yli voi päästä. Nautitaan syksyn päivistä, auringon pilkahduksista 😊

   Poista