Uudet ruokaryhmän tuolit

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kaikki sai alkunsa jo helmikuussa, kun Askossa kuului se kuuluisa Klik. Tässä tapauksessa Adele- tuolien kohdalla ;) Joskus tietää oitis, kun joku juttu osuu kohdalleen ja silloin on turha enää pohtia. Tiesin, että nämä tuolit kuuluvat meille! Ne täyttivät kaikki kriteerit, joita minulla oli: 

mustat, pöydän kanssa stemmaavat, pehmustetut, hyvät istua ja ulkonäöltään näyttävät. Hinta - no se olisi voinut olla tietysti alhaisempi, mutta ajattelin, että nämä saavat olla loppuelämämme tuolit -  ja ollaan ilman kesälomamatkaa tänä vuonna.




Viime keskiviikkona tuolit saapuivat kuuden viikon (!) odotuksen jälkeen - osissa tietysti, kuten kaikki tänä päivänä. Olihan siinä ruuvaamista, mutta yllättävän helposti se kuitenkin kävi.




















Käsittelin tuolit tekstiilisuoja-aineella. Tämä toimenpide on syytä uusia 1-2 v. välein. Onneksi musta on värinä armollinen. Olen tyytyväinen ja mieskin näyttää tykkäävän sillä tuolit ovat "nojatuolimaiset" - laajat ja pehmeät ja hmmm -  ehkä hieman maskuliiniset




Tänään on kesälomani ensimmäinen päivä. Ulkona tuulee viileästi, joten olen siivonnut kotia. Ihanaa aloittaa loma, kun koti näyttää hohtavan puhtaalta. Mutta kyllä minä aion tehdä jotakin muutakin, ainakin kirjoitella blogiini juttuja ahkerammin :)




8 kommenttia:

 1. Todella kauniit tuolit! Sopii hyvin tuohon tilaan, pöytään ja lamppuihin. Ja näyttää kyllä siltä, että tekisi mieli tulla heti istuskelemaan :D
  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan istuskelemaan! On ne mukavan pehmeät. Ja hyvää loman jatkoa sinullekin!

   Poista
 2. NO, kyllä ovat hienot! Onkohan näin, että valkoinen vaihe alkaa olla takanapäin? t. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä valkoinen vaihe alkaa olla "out" - näyttää tosi tylsältä joa kaikki on valkoista....

   Poista
 3. Hyvännäköiset on tuolit, ja sopivat hienosti lamppujenkin kanssa :) Ihanaa, rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista