Joensuun tila - kajakkiretkellä

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan, sillä oma paikkakunta saattaa tarjota lukuisia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Sipoossa Joensuun tilalla oli tänään ilmainen tutustuminen kajakilla melomiseen, johon tartuimme, varsinkin kun ilmakin oli  - kas kumma - tyyni ja kesäinen!


Meloimme oppaan kanssa Sipoonjokea kohti Nikkilää ja matkan varrella tuli vastaan vaikka mitä yllätyksiä!

Joensuun tila tarjoaa paitsi kajakkiretkiä, myös paljon muuta mukavaa tekmistä. Se on kehittyvä vapaa-ajankeskus venesatamineen ja leirintäalueineen. Tarjolla on lauantaisin toria ja elävää musiikkia. Jatkossa on suunnitelmissa Bed and Breakfast muotoista palvelua ja kenties jopa maauimala! 
Joensuun tilalla sijaitseva Cafe Sibbe on auki klo 8.00 - 22.00. Kylläpä munkkikahvit maistuivat 2 tunnin melomisen jälkeen!
Kesätorilla kävi kuhina, sieltä löytyi villasukista jättikokoisiin herneisiin. Torikopit ovat vapaasti vuokrattavissa pienille ja suurille yrittäjlle.


Ihan varmasti teemme toistekin melontaretken. Liekö uusi yhteinen harrastus? Mikä sen parempaa kuin hiljaisuudessa lipua kajakilla kauniiden maisemien saattelemana auringon paistaessa ja veden kimaltaessa. Melominen oli helppoa ja hauskaa ja mikä parasta etenkin meille naisille: allit ja vyötärömakkarat saivat kyytiä!


Siis tervetuloa Joensuun Tilalle(Seuraa Facebookia....)
2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania kuvia! En tiennytkään, että Joensuun tilalle on tullut tuollaisia torikojuja. Kahvilakin näyttää uusiutuneen sitten viime käyntini. Minulla on ollut halu kokeilla sellaista SUP-lautaa, mutta olisi varmaan helpompi meloa kajakilla, kun saisi istua ja minunkin tönkkö jalkani varmaan mahtuisi kyytiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa hyvä, että tein tämän postauksen, jos vaikka sinäkin innostuisit melomisesta. Hieman oli haasteellista mennä ja päästä pois kajakista, mutta kyllä se onnistuu jos on apuvoimia, niinkuin minullakin mieheni. Toki nuoremmilta onnistuu tuosta noin vaan :)

      Poista