Anne Pohtamon juhla-asut Tamminiemessä

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

On kaksi suomalaista julkisuuden naista, joista voin sanoa, että he ovat idoleitani eli henkilöitä joita ihailen ylitse muiden. Toinen on Päivi Räsänen ja toinen Anne Pohtamo-Hietanen. Molemmista löytyy sisäistä ja ulkoista kauneutta, mutta ennen kaikkea rauhaa, tasapainoa ja varmuutta siitä, että he ovat löytäneet oman tiensä, josta myös avoimesti muille kertovat. Heidän arvonsa ovat samat kuin minulla.

Tänään sain kokea pienen glamourhetken vieraillessani Tamminiemen museossa, jossa tällä hetkellä ovat Anne Pohtamon kauniit juhlapuvut näytillä. Tapahtuman kruunasi Annen paikallaolo, jossa hän piti pienen esityksen vaiheistaan missinä ja voitostaan Miss Universum - kisoissa v. 1975 San Salvadorissa.


Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Annen Pohtamon missivuoteen liittyvään näyttelyyn, joka on auki tämän vuoden loppuun saakka. Anne lahjoitti 70 puvun puvustonsa Kansallismuseolle, johon kuuluu mm. Miss Suomi kruunajaispuku sekä Miss Universum 1975 kilpailu- ja kiertuepuvusto.

Mielestäni näyttely on hyvin toimiva  Urho Kekkosen museossa, sillä jo se on näkemisen arvoinen alkuperäisine huonekaluineen ja taisi jopa Urkin silmälasit olla siellä työpöydän kulmalla. 

Hauskaa oli jutella hetki Annen kanssa ja hän kertoi uudesta työstään Suomen Raamattuopistolla. Anne järjestää OlenNainen - tapahtumia seurakuntiin eri puolella maata. Tämä kuullosti niin mielenkiintoiselta, että minulla alkoi heti raksuttaa mielessäni....arvaattehan mitä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti