Täydellinen shampoo

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Minulla on tyypilliset suomalaiset hiukset: silkkiset, ohut hiuslaatu, mutta hiuksia on runsaasti. Nopeasti rasvoittuvat, päätä myöten menevät, vaatimattoman näköiset...olen tuskastunut, sillä tuntuu, ettei mikään shampoo enää pidä niitä puhtaina ja runsaan tuntuisina.

Lupasin kertoa Tallinnan matkastani.

Tällä kertaa tein asioita inspiraation vallassa kuten poikkesin hotellimme vieressä olevaan kampaamoon Pikk 40, Vanalinn.

Hiukseni leikkasi Kairi Viik, josta myöhemmin selvisi, että hän on maan kuuluisimpia kampaajia. Hän kertoi, että on siirtymässä hotellialalle Marokkoon, myynyt kampaamo Pikk 40:n, mutta käy siellä auttamassa edelleen. Lopuksi hän sanoi, että meillä on samanlainen hiuslaatu ja pyysi minua kokeilemaan hänen hiuksiaan, jotka näyttivät todella upeilta ja tuntuivat tuuheilta. 

Sitten hän löi käteeni kamalan näköisen shampoopullon ja sanoi, että tässä on marokkolainen salaisuus hiusten hyvinvointiin. Pesee puhtaaksi, hiukset eivät rasvoitu ja ne tuntuvat tuuheilta...

Siispä ostin pullon Alhourra-shampoota.

Hiukseni seuraavana päivänä pesusta

Olen ällistynyt!


Heti ensimmäisen pesun jälkeen hiukset todella tuntuivat paremmilta ja nyt seuraavana päivänä ne ovat edelleen puhtaan tuntuiset. Näyttävät myös huomattavasti tuuheammilta, eivätkä mene päätä myöten!


Parhaillaan käyn Kairin kanssa neuvotteluja, miten saada tuota marokkolaista ihmeshampoota lisää, sillä haluan ehdottomasti sitä! Eihän tämän jälkeen voi enää muulla pestä! Ja jos saisin runsaamman määrän shampoota, haluaisin heti jakaa eteenpäin kaikillle suomalaisille kanssasisarilleni...


... onko kukaan menossa Tallinnaan?

15 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää upealle shampoolle, Mikäli tilauksen tekeminen onnistuu ja hinta on kohtuullinen voisin ostaa pari pulloa tuota ihmeshampoota:)
  tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvottelen parhaillaan Kairan kanssa miten sen saaminen Suomeen onnistuisi. Se on siis todella hyvä ja tämän jälkeen musta tuntuu, ettei muut shampoot enää kelpaa...

   Poista
 2. Voih, tuota mäkin tarvisin! Joten jos onnistuu, niin mulle kans :) Tallinnaan en ole vähään aikaan menossa, ehkä syyskuun alussa, mutta en varmaan ennen sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä silkkihapsia on enemmänkin :) Kairi palaa torstaina asiaan, mut tarvitsen jonkun noutaan ne:)

   Poista
 3. Mulle kans pullo! Voisi tepsiä näihin käkkäröihinkin, jotka eivät ole paksuudella pilatut :)

  VastaaPoista
 4. Juu, sulle kans pullo Alhourraa!

  VastaaPoista
 5. Hei, nyt oli pakko kommentoida, olen seurannut jonkin aikaa blogiasi :) Minä reipas tyttö tilasin saman tien ko. shampoota. Mieheni metsästi sitä puolestani eBaysta kun hälle tutumpaa sieltä ostaminen. Hinnaksi tuli postikuluineen 3 plon satsi 30eur.
  Joten kiitti vinkistä,toivottavasti tehoaa myös mun suomalaiseen hiuslaatuuni.Olenkin juuri viime viikot taas tuskaillut mitä tämän pään kanssa taas tekisi... nyt siis on toivoa :)
  terkuin poppana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti SULLE vinkistä! Minäkin tilaan eBaystä, jollen Tallinnaan lähiaikoina pääse. Voisitko kertoa kokemuksistasi? Oliko hyvä hiuksillei? Nyt huomenaamulla pesen seuraavan kerran, eli joka 3. pv tällä riittää...

   Poista
  2. Tilasin myös eBaysta, mutta hinta oli 35 €. Saksasta. Miten te löysitte halvemmalla?

   Poista
  3. Hei, mieshän tuo osaa eBayta "käyttää" niin löysi tämän paikan http://cgi.ebay.fr/Lot-3-shampooings-a-lhuile-dargan-/390448662774?pt=FR_CP_Beaute_Soins_des_cheveux&hash=item5ae88dc8f6.

   Eli 3ploa 13e ja pk 17e. Tuli kotiovelle asti! Toiv näet vielä tämän vastauksen :)
   poppana

   Poista
  4. Kyllä näen kaikki vastaukset, sillä ne tulevat sähköpostiini! Kertoisitko, mitä pidät shampoosta? Minä käytän sen kanssa muotovaahtoa. Kiitos tuosta halvemmasta linkistä!

   Poista
  5. Ahaa, hyvä, että näet vielä nämäkin kommentit :)
   Joo, tykkään kyllä, tosi hyvä shampoo on, joten kiitti vielä vinkistä!!
   terkuin poppana

   Poista
  6. Nyt mullekin tuli shampoot, 35 €. Kiva jos tykkäät myös!

   Poista
 6. Tsau! Tosi hyvä vinkki. Jos tilaat olen kyllä kiinnostunut, voit ottaa reilun toimituspalkkionkin! Olispa muuten mukava tietää mitä kaikkea tuo ihmeshampoo sisältää!? - Näin muuten metrossa tänään vastaavan Guess-laukun kuin olit ostanut. Kaunis oli! Rouva piti sitä sylissään tosi tiukasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau, tsau, kemistinä minuakin kiinnostaa mitä ihmeshampoo sisältää...hmmm, pitäiskö ottaa näyte? Hassua, että näit samanlaisen laukun! Haittapuoli tosiaan, että sitä tarvii tiukadti vahtia ;)

   Poista