Ihonhoitokonsultti - minäkö?

torstai 12. heinäkuuta 2012

Minusta tuli itsenäinen ihonhoitokonsultti, joka edustaa ja jälleenmyy Mary Kay tuotesarjaa!


 Jonkin aikaa käytettyäni Mary Kay -tuotteita ja yhä enemmän niihin ihastuttuani konsulttina toimiva ystävättäreni ehdotti, että ryhtyisin ihonhoitokonsultiksi. Ensimmäinen reaktioni oli: Ei ikinä, ei minulla ole aikaa!
Mutta kummasti jäi asia pyörimään mieleeni ja kun olin aikani tutustunut saamaani materiaaliin, alkoi mieleni muuttua.
...no, okei, jos harrastuspohjalta....

Sarjaan kuuluvat laadukkaat ihonhoitotuotteet ja meikit.
Mary Kay-tuotteet ovat saatavilla vain kotimyynnin kautta. Niiden myynti perustuu henkilökohtaiseen kontaktiin ja niitä ei myydä ilman, että asiakas voi testata niitä ensin. Tuotteilla on täysi takuu, eli tuotteen voi palauttaa milloin tahansa, esim. jos se ei sovikaan omalle ihotyypille.

 Mary Kaystä on tullut Amerikan suosituimpia sarjoja. Tuotteisiin käytetään ainoastaan todistetusti turvallisia ja tehokkaita, tiukimmat allergiatestit läpäisseitä ainesosia. Keskivertovuonna Mary Kay Inc. käyttää miljoonia dollareita ja suorittaa yli 300.000 testiä varmistaakseen sen, että tuotteet vastaavat yhtiön niille asettamia tiukkoja vaatimuksia turvallisuudesta, laadusta ja tuloksista.

Viime viikolla kotiini saapuivat aloituspaketit:


Hmmm, mitähän tästä oikein tulee....?
 
Minuun teki vaikutuksen firman perustajan Mary Kay Ashin arvot:
Usko, perhe ja ura (tässä järjestyksessä)
Lisäksi konsultit toteuttavat Kultaista sääntöä:
"Tehkää toisillemme niinkuin toivotte itsellenne tehtävän".
Konsulttien kesken vallitsee ystävällisyys ja avunanto, jossa ei ole kilpailua. Toisten asiakkaita ei viedä, vaan kunnioitetaan olemassaolevia asiakassuhteita. Lisäksi yritys panostaa paljon hyväntekeväisyyteen, mm. rintasyöpätutkimukseen ja naisten ja lasten aseman parantamiseen ympäri maailmaa.

-------
Onko teillä kokemuksia Mary Kay tuotteista,  ja jos on, niin minkälaisia?
Ja toki, jos sinua kiinnostaa nämä tuotteet, tulen mielelläni pitämään ihonhoitotilaisuuden :) 


7 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden konsulenttitoimen johdosta! Ensimmäistä kertaa kuulen Mary Kay-sarjasta - mutta kuvaamasi arvot, perusteellinen tuotteiden laatutarkkailu, sekä avulias työmoraali kuulostaa todella hienolle! Ja myös se että Mary Kay on monessa mukana tukien ... Tiedätkö löytyykö Mary Kay-Konsulentteja Tanskassa - menisin mielelläni tutustumaan tuotteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Nina ja ihan varmasti Tanskasta löytyy, sillä tämä tuote on tullut viimeisimpänä Suomeen Pohjoismaissa (1997). Googlaa Mary Kay:n kotisivuille ja sieltä varmasti saat lisää tietoa.

   Poista
  2. Huomasin, ettei Tanskaan ole vielä MK tullut, ainoastaan Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen. Harmi!

   Poista
  3. Hei Marita, löysin kuin löysinkin googlaamalla tekeillä olevat Mary Kayn kotisivut, jossa esitellään muutamia tuotteita sekä mahdollisuuksia homepartyihin - jotta pian M'K tännekin saapuu!

   Poista
  4. Voi kun kiva! Kannattaa tutustua!

   Poista
 2. Onnea uudelle aluevaltauksellesi ♡ Aikoinaan kanadalaisen isäntäperheeni äiti oli Mary Kay konsultti, joten silloin "sisaruksemme" kanssa ko. tuotteilla meikkailtiin ennen kylille lähtöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tuttuja tuotteita vuosien takaa...:) Pohjoismaihin nämä rantautuivat 90-luvulla. Suomeen 1997.

   Poista