Naisten hemmotteluilta

torstai 9. helmikuuta 2012

Mary Kay-tuotteet ovat hyväksi havaittuja.
Olen iloinen, että naapurini aloitti MK-konsulttina, sillä nyt minulla on rajaton (?) mahdollisuus ostaa niitä. Tosin lompakko ja mies eivät taida olla yhtä iloisia :(

Minulla oli Mary Kay - ihonhoitokutsut.
Mikä silmiähivelevä näky, kun ruokapöytä täyttyi houkutuksista:
 Teimme taitavan ja energisen konsultin ohjaamina ihonpuhdistuksen ja kosteutuksen. Lopuksi valitsimme sopivan sävyisen meikkivoiteen. Itse asiassa sain emännänlahjaksi valita haluamani tuotteen, ja valitsin juuri tuon meikkivoiteen.

Sarjassa on myös ihania kylpytuotteita:
 Huulipunat ovat hyvälaatuisia; ne pysyvät ja tuntuvat hoitavilta:
 Halusin jotakin pinkkiä etelän aurinkoon, jonne suuntaamme ensi viikolla:
Kumpi parempi?
Kiitos Anu!

Nim. "Onnellinen uuden Mary Kay -huulikiillon omistaja"


15 kommenttia:

 1. Oi, ihanat kutsut :) piti jo tuohon edelliseen postaukseen kommentoida, mutta tuli jotain ja piti lähteä koneelta.

  Mukavaa, että saat vihdoin päätökseen sen minkä olet vuosi sitten aloittanut, ja varmasti nuo muutoket tuovat jo ison eron vanhaan. Jos pohja on ollut muuten toimiva, mitä sitä muuttamaan.

  Nautinnollista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne! Minunkin kommentointi on jäänyt tämän iPadin tultua, sillä tulee niin paljon hassuja virheitä! Joka kerta kyllä käyn tsekkaamassa postauksesi.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus...pöytä herkkuja täynnä...☺

  VastaaPoista
 4. Täälä Ruotsissa on Mary Kay:ta tosi paljon joka puolella myynnissä. Ostin puoli vuotta sitten timewise:n enkä ole päivääkään ollut ilman. Aivan paras meikkivoide mitä olen testannut! Kotiäidin mustat silmänalusetkin katoavat hetkessä :) Muita tuotteita en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta uskon että kaikki ovat varmasti vertaansa vailla.

  VastaaPoista
 5. Lompakkokin tykkää vähän kevyemmästä olosta..
  Mary Kay -tuotteet ovat riittoisia ja laadukkaita, suosittelen (ja opstan mielelläni)! Marita, olit ihana emäntä, tunnelma oli innostunut, lämmin ja naiset opinhaluisia. Kiitos vielä!
  Olemme kulkeneet yhdessä Mary Kay -polkua, syyskuusta 2009.
  Anu

  VastaaPoista
 6. opastan, ja esittelen ;)

  VastaaPoista
 7. Irmastiina: Herkkupöytä, sinähän sen sanoit!

  RoseK: Kannattaa testata muitakin tuotteita, esim. Three-in-one puhdistusvoide on tosi hyvä!

  Anu: Kiitosta vaan! Minun kautta saa yhteystietoja hyvästä esittelijästä:)

  VastaaPoista
 8. Harmi etten päässyt mukaan, itsekin MK:n tuotteisiin ihastunut, kerran kokeiltuani. Ehkä seuraavalla kerralla? Sari

  VastaaPoista
 9. Oi kun teillä on ollut ihana ilta! Hyvä kun saa kokeilla rauhassa ennenkuin hankkii jonkun tuotteen.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Sari: Kiva jos olisit päässyt, olet sitten Sari B tai Sari S tai kuka tahansa Sari :)

  Kirsti: Se siinä onkin kivaa kun saa kokeilla rauhassa ja vierellä on paljon makutuomareita :) Kivaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 11. Oi♥ Alakuvan vasempi kiilto istahtaisi mukavasti omillekin huulille:) Kiitos sanoistasi Riihipirtillä. Lohduton olo ja voimattomuus lepää vieressäni. Esikoispoika loukkasi armeijassa sotilaspainiharjoituksessa polvensa. Lumpio luiskahti pois sijoiltaan, reisiluun pää luuruhjeella, luusiru lumpiosta irronneena mietitytti , että pitääkö operoida. Nyt joutui keskeyttämään armeijan ja joutuu kesällä aloittamaan kaiken alusta, jos polvi kuntoutuu. Kiltti ja ihana ja niin tunnollinen ja tahtoi suorittaa kaiken kunnolla. Meni leirille kuumeessa kun ei halunnut jäädä pois . Näin kävi. Mitään ei meille tapahdu Jumalan sallimatta. Hänen tahtonsa meitä kohtaan on hyvä. Ymmärryksen löytäminen ja asian kestäminen on nyt vaikeaa 19-vuotiaalle. Minä olen murheen murtama.

  No, päätin etten täällä pura asiaa auki, mutta näin nyt tein.

  Viikonloppuusi paljon iloa ja valoa!!

  Ja matkallenne mukavia tuokioita ja siunausta!

  VastaaPoista
 12. Tinttarus: huh, kuullostipa hurjalta poikasi onnettomuus, mutta jollakin tapaa olin helpottunut, ettei tuota pahempaa, jonka kirurgit ja Jumala varmasti pystyvät korjamaan. Ja muista, että "Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Herraa rakastavat..." nyt rukoillaan, että poikasi polvi paranee Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä pikaisesti ja täydellisesti! Amen.

  VastaaPoista
 13. Mies varmaan tykkää tästä tiedosta: MK tuotteita saa lähes ilmaiseksi ebay.fi:stä. Esim se 3-in-1 basic tuote tuolla briteistä ostettuna 28,82€ postikuluineen päivineen.

  Harmittaa kun menin ostamaan setu 115€ ja tuolta ebaystä saisi pilkka hintaan.

  VastaaPoista
 14. Rosa: Minä kyllä maksoin paljon vähemmän 3 - in -1 Cleanseristä...en lainkaan 115 €. Mahtaneeko olla kyseessä sama tuote?

  VastaaPoista
 15. Ebay, hmm... Mary Kay -tuotteet myy henkilökohtainen ihonhoitokonsultti luotettavasti, 100 -prosenttisella tyytyväisyystakuulla. Ei kauhean luotettavalta tunnu tuo Ebay -sivuston kuntoluokittelu, että tuote on hyvässä kunnossa, vai miten siellä ilmaistiin. Ihan kuin kirpputorin kosmetiikkahylly. Tärkeintähän on saada halavalla, vai onko?

  VastaaPoista